Λονδίνο: Λευκός αποκάλεσε τους μαύρους "κατοικίδια" και έλαβε ως απάντηση μία μπουνιά(VIDEO) - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Αυγούστου 18, 2020

Λονδίνο: Λευκός αποκάλεσε τους μαύρους "κατοικίδια" και έλαβε ως απάντηση μία μπουνιά(VIDEO)

Σε ένα παραλήρημα ρατσιστικού μίσους που έλαβε χώρα την Κυριακή σε μετρό του Λονδίνου, ένας λευκός άνδρας, πιθανότατα υπό την επήρεια αλκοόλ, αποκάλεσε ορισμένους μαύρους συνεπιβάτες του "κατοικίδια".
Βίντεο που κυκλοφόρησε από το περιστατικό δείχνει τον λευκό ρατσιστή άνδρα να μονολογεί λέγοντας τα εξής:
"Εδώ είναι ο τόπος μου. Θα γυρίσετε όλοι σας πίσω και το γνωρίζετε πολύ καλά".
Στη συνέχεια, όταν ένα μέλος της ομάδας των μαύρων τον ρώτησε πού ακριβώς πίσω θα γυρίσουν, έλαβε ως απάντηση "Ξέρετε πολύ καλά πού", προσθέτοντας "Είστε μαύροι. Θεέ μου!".
Μία γυναίκα που κατέγραφε στο κινητό της το περιστατικό του είπε: "Τι θα πει αυτό; Τι σημασία έχει το χρώμα;", για να ακούσει τον ρατσιστή άνδρα να την προστάζει να βουλώσει το στόμα της.

"Κανένας μας δεν θέλει να ακούει τα σκουπίδια που ξεστομίζεις", του είπε ένας από τους επιβάτες, ενώ εκείνος συνέχιζε να φωνάζει "είναι κατώτεροί μας" και να λέει στους μαύρους επιβάτες "είστε τα κατοικίδιά μου".

Την ώρα που το τρένο έφτανε στον σταθμό Μπανκ ο λευκός άνδρας μόλις αντιλήφθηκε πως οι μαύροι σκόπευαν να βγουν, πλησίασε την πόρτα και έσφιξε τις γροθιές του. Τότε δέχτηκε μία μπουνιά που τον έριξε αναίσθητο, με άλλους επιβάτες να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Κατερίνα Φασσέα-news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες