Νέο αλαλούμ με τις σχολικές μάσκες – Δόθηκαν πάλι λάθος διαστάσεις - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 28, 2020

Νέο αλαλούμ με τις σχολικές μάσκες – Δόθηκαν πάλι λάθος διαστάσεις


Το πάθημα όπως όλα δείχνουν δεν έγινε μάθημα. Ο λόγος για τις σχολικές μάσκες και την δεύτερη παρτίδα που θα έπρεπε να μοιραστεί στα σχολεία όλης της χώρας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Mega η επιτροπή του Υπουργείου Υγείας που είχε στείλει τις αρχικές διαστάσεις, τις λαθος διαστάσεις, το 10×22 που τότε έγραφε τελικό προϊόν, τώρα έστειλε ξανά τις ίδιες διαστάσεις λέγοντας πως είναι το αρχικό προϊόν, δηλαδή το ύφασμα.


Το Υπουργείο Εσωτερικών πήρε αυτές τις διαστάσεις και συνέστισε στην επιτροπή να αλλάξει τις διαστάσεις γιατί υπάρχει κίνδυνος να βγουν μικρότερες οι μάσκες από την κανονική.


Η εν λόγω επιτροπή δεν θέλει να αναλάβει την ευθύνη για το λάθος, αλλά ότι οι άλλοι ερμήνευσαν λάθος τη θέση της, επαναλαμβάνει τις ίδιες διαστάσεις 10×22.


Να σημειωθεί ότι δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η παραγωγή των μασκών, αφού αναμένεται μια σωστή συνεννοήση από τους εμπλεκόμενους.

Στην πρώτη εισήγησή της η επιτροπή του Υπ. Υγείας είχε δόσει διαστάσεις 12×25 ακόμα μεγαλύτερες δηλαδή από τις μάσκες που δόθηκαν.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες