Δύο αγνοούμενοι στην Καρδίτσα – Έπεσε γέφυρα στο Μουζάκι(VIDEO) - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 19, 2020

Δύο αγνοούμενοι στην Καρδίτσα – Έπεσε γέφυρα στο Μουζάκι(VIDEO)


Δύο ατομα αγνοούνται στην περιοχή του Μουζακίου σύμφωνα με την πρωινή ενημέρωση από τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κ. Νούσιο στην επικοινωνία του με το Mega.

Πρόκειται για μια 40χρονη γυναίκα και έναν κτηνοτρόφο ενώ σε εξέλιξη είναι τις πρωινές ώρες η εκκένωση του χωριού της Κρανιάς του Δήμου Μουζακίου.

Κάτοικος αναφέρει ότι τα μισά περίπου σπίτια του χωριού έχουν 1 μέτρο νερό εντός τους ενώ έχουν απομακρυνθεί οι περισσότεροι κάτοικοι.

Σύμφωνα με επικοινωνία του Δημάρχου Σοφάδων Θ. Σκάρλου με τον ίδιο σταθμό γνωστοποίησε ότι υπάρχει μία εγκλωβισμένη τριμελή οικογένεια σε ποιμνιοστάσιο στην περιοχή των Σοφάδων και για το λόγο αυτό είναι σε εξέλιξη προσπάθειες διάσωσης από την πυροσβεστική. Όπως ανέφερε η οικογένεια είναι σε επικοινωνία μαζί τους.
Έπεσε γέφυρα στο Μουζάκι

Επίσης ένα μεγάλο τμήμα του περιφερειακού δρόμου του Μουζακίου δίπλα στον ποταμό Πάμισο έχει καταρρεύσει και έχει συμπαρασύρει και τμήμα από το κέντρο υγείας Μουζακίου.

Επίσης ιδιαίτερα σημαντική ζημιά έχει υποστεί η νέα γέφυρα του Μουζακίου που την συνδέει με την πρωτεύουσα του νομού και τα υπόλοιπα χωριά. Συγκεκριμένα η γέφυρα φαίνεται να αντιστέκεται στα μανιασμένα νερά ωστόσο ένα μεγάλο τμήμα δρόμου που την συνδέει με τον περιφερειακό έχει χαθεί πλήρως.
NEWSIT.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες