ΔΕΗ: Νέο οικιακό τιμολόγιο – Ποιοι δικαιούνται έκπτωση έως και 100 ευρώ - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Οκτωβρίου 08, 2020

ΔΕΗ: Νέο οικιακό τιμολόγιο – Ποιοι δικαιούνται έκπτωση έως και 100 ευρώ


Ένα νέο πακέτο μέτρων που θα ανακουφίσει τους πελάτες της ΔΕΗ ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Γιώργος Στάσσης.

Το νέο εκπτωτικό πακέτο αφορά οικιακούς πελάτες, επιχειρήσεις και ευάλωτους καταναλωτές. Επιπλέον, η ΔΕΗ ανακοίνωσε ένα νέο οικιακό τιμολόγιο με σταθερή χρέωση, χωρίς κλιμάκια κατανάλωσης και ρήτρες αναπροσαρμογής.


Συγκεκριμένα, από την 1η Οκτωβρίου και έως τις 31 Δεκεμβρίου ισχύουν τα εξής για τους πελάτες της ΔΕΗ:
Δωρεάν πάγιο για όλους,
Επιπλέον Έκπτωση 8% στους ευάλωτους πελάτες,
Έκπτωση 8% σε οικιακούς πελάτες και επιχειρήσεις με καταναλώσεις πάνω από 2.000 KWh,
Διπλασιασμός της έκπτωσης στους πελάτες e-bill, που λαμβάνουν ηλεκτρονικό λογαριασμό, από 5 σε 10 ευρώ.

«Μετά τα πολύ ενθαρρυντικά οικονομικά μας αποτελέσματα, μπορούμε σήμερα να ανακοινώσουμε ακόμα ένα νέο πακέτο μέτρων ανακούφισης για τους πελάτες μας, που βλέπουν τα εισοδήματά τους να πιέζονται λόγω της πανδημίας», ανέφερε ο κ. Στάσσης.


Ο κ. Στάσσης ανακοίνωσε επίσης ότι πλέον η τηλεφωνική εξυπηρέτηση των πελατών θα γίνεται δωρεάν σε ένα νέο νούμερο το 800-900-1000. Επιπλέον, 24 καταστήματα της ΔΕΗ σε όλη τη χώρα λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο έως τις 8 το βράδυ, ενώ συνολικά σε 74 καταστήματα, η εξυπηρέτηση μπορεί να γίνει με ραντεβού, χωρίς αναμονή.

Επιπλέον, η ΔΕΗ ανακοίνωσε ένα νέο οικιακό τιμολόγιο με σταθερή χρέωση, χωρίς κλιμάκια κατανάλωσης και ρήτρες αναπροσαρμογής, το οποίο ονομάζεται «myHomeEnter». Το νέο πρόγραμμα 24μηνης διάρκειας διατίθεται με έκπτωση 100 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό, για όσες συμβάσεις υπογραφούν έως τις 30 Νοεμβρίου.

Το νέο πρόγραμμα της ΔΕΗ προβλέπει:
Χαμηλότερη χρέωση ενέργειας σε σχέση με τα ισχύοντα τιμολόγια και χαμηλό πάγιο (χρέωση ενέργειας 0,105 ευρώ ανά κιλοβατώρα και 0,07897 ευρώ ανά κιλοβατώρα για το νυχτερινό με πάγιο 1,5 ευρώ το μήνα).
Έκπτωση συνέπειας και επιπλέον 2% έκπτωση για εξόφληση με πάγια εντολή.
100 ευρώ έκπτωση στον πρώτο λογαριασμό, για νέους και υφιστάμενους πελάτες που θα επιλέξουν μηνιαίο ηλεκτρονικό λογαριασμό και για αιτήσεις που θα υποβληθούν ως τις 30 Νοεμβρίου. Η έκπτωση των 100 ευρώ εφαρμόζεται στον 1ο λογαριασμό. Αν η έκπτωση δεν εξαντληθεί στον 1ο λογαριασμό, θα πιστωθεί σε επόμενους.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες