Μεγάλη έκρηξη στο Λονδίνο - Φόβοι για νεκρούς - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Οκτωβρίου 21, 2020

Μεγάλη έκρηξη στο Λονδίνο - Φόβοι για νεκρούς


Έκρηξη σημειώθηκε σε κτίριο στο δυτικό Λονδίνο όπου σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη. Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση απεγκλωβισμού.
Έκρηξη σημειώθηκε σε κτίριο στο δυτικό Λονδίνο όπου σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη. Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση απεγκλωβισμού.
Πιο συγκεκριμένα, το Sky News αναφέρει πως οι πυροσβέστες κάνουν μια «πολύπλοκη επιχείρηση», ενώ μέχρι στιγμής ένα παιδί και τέσσερις ενήλικες έχουν απεγκλωβιστεί. Μέχρι στιγμής, δεν έχει επιβεβαιωθεί ποιος είναι ο αριθμός των πιθανών απωλειών.
Σύμφωνα με αναφορές, η έκρηξη προκλήθηκε από διαρροή σε αγωγό αερίου. Αμέσως μετά προκλήθηκε φωτιά και κατέρρευσε μέρος του κτιρίου.
Στο σημείο έσπευσαν 40 πυροσβέστες με έξι οχήματα, οι οποίοι προχώρησαν στην κατάσβεση της φωτιάς και ακολούθως ξεκίνησαν την αναζήτηση ανθρώπων είτε που έχουν εγκλωβιστεί, είτε που έχουν χάσει τη ζωή τους.
Ήδη έχουν διασωθεί ένα μωρό και τέσσερις ενήλικες, οι οποίοι είχαν εγκλωβιστεί, ενώ η Πυροσβεστική επιβεβαίωσε νωρίτερα την εκκένωση από παρακείμενα κτίρια 14 ατόμων και δύο παιδιών.
Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής επίβεβαίωσε ότι υπάρχουν νεκροί από την έκρηξη, απέφυγε ωστόσο να αναφερθεί σε αριθμό, καθώς η επιχείρηση των πυροσβεστών βρίσκεται σε εξέλιξη.
«Η έκρηξη προκάλεσε ζημιές σε μαγαζί και σε παρακείμενα κτίρια», τόνισε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες