Επέτειος Πολυτεχνείου: Ποιοι σταθμοί του Μετρό κλείνουν την Τρίτη – Τι ισχύει με τα τρόλεϊ - ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα, Νοεμβρίου 16, 2020

Επέτειος Πολυτεχνείου: Ποιοι σταθμοί του Μετρό κλείνουν την Τρίτη – Τι ισχύει με τα τρόλεϊ


Οι συρμοί του μετρό θα διέρχονται κανονικά χωρίς όμως να πραγματοποιούν στάσεις στους παραπάνω σταθμούς
Κλειστοί θα είναι αύριο Τρίτη 17 Νοεμβρίου πέντε σταθμοί του μετρό με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, εν όψει των μέτρων ασφαλείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου.
Συγκεκριμένα, από τις 12.00 θα κλείσουν οι σταθμοί «Ομόνοια», «Πανεπιστήμια», «Σύνταγμα», «Ευαγγελισμός» KAI «Μέγαρο Μουσικής».
Οι συρμοί του μετρό θα διέρχονται κανονικά χωρίς όμως να πραγματοποιούν στάσεις στους παραπάνω σταθμούς.
Υπενθυμίζεται ότι από χθες Κυριακή (15/11) και μέχρι την Τετάρτη (18/11), βρίσκεται σε ισχύ η εντολή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. για την απαγόρευση δημόσιων συναθροίσεων άνω τεσσάρων ατόμων.
Σημειώνεται ότι ήδη έχει υπάρξει τροποποίηση στα δρομολόγιά των τρόλεϊ. Συγκεκριμένα, οι γραμμές 2, 3, 4, 5, 11, 15 κινούνται σε προσωρινή διαδρομή μέσω 3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνη ενώ οι γραμμές 18 και 19 δεν διέρχονται από την αφετηρία (Μουσείο) και κινούνται σε προσωρινή διαδρομή Μαυροματαίων – Κοδριγκτώνος – Πατησίων – Αλεξάνδρας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
«Λόγω των επιτακτικών αναγκών αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, απαγορεύονται σε όλη την επικράτεια, όλες οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις, στις οποίες συμμετέχουν (4) ή περισσότερα άτομα, από 06:00 ώρα της 15ης Νοεμβρίου έως και την 21:00 ώρα της 18ης Νοεμβρίου 2020.
Για τους παραβάτες, υπό την επιφύλαξη της εφαρμογής άλλων κυρώσεων που προκύπτουν από την κείμενη νομοθεσία, προβλέπονται οι ακόλουθες κυρώσεις:
διοικητικό πρόστιμο (5.000) ευρώ στα νομικά πρόσωπα και (3.000) ευρώ στα φυσικά πρόσωπα, που διοργανώνουν δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις και
διοικητικό πρόστιμο (300) ευρώ στα πρόσωπα που παραβιάζουν την απαγόρευση συμμετέχοντας σε δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις.»

Πηγή

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here