Άγιοι Θεόδωροι:Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά - Κατασχέθηκαν πάνω από -5- κιλά ηρωίνης, -160- γραμμάρια κοκαΐνης κ.α. - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 04, 2020

Άγιοι Θεόδωροι:Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά - Κατασχέθηκαν πάνω από -5- κιλά ηρωίνης, -160- γραμμάρια κοκαΐνης κ.α.


Συνελήφθησαν, χθες (3.12.2020) το μεσημέρι, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο (2) ημεδαποί, 25 και 49 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, χθες (3.12.2020) το μεσημέρι, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, σε συνεργασία με τις Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) και Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας , πραγματοποίησαν έρευνα σε όχημα που επέβαιναν οι ανωτέρω, όπου σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο εσωτερικό της οροφής του οχήματος, βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν, ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης, συνολικού βάρους -5.099- και -165- γραμμαρίων, αντίστοιχα.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα και δύο (2) κινητά τηλέφωνα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες