Άστατος ο καιρός σήμερα - Βροχές και καταιγίδες - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Δεκεμβρίου 06, 2020

Άστατος ο καιρός σήμερα - Βροχές και καταιγίδες

Βροχερός αναμένεται να είναι ο καιρός σε ορισμένες περιοχές της χώρας και την Κυριακή.


Σύμφωνα με το meteo, προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στην Κεντρική Μακεδονία, στη Βόρεια και Ανατολική Θεσσαλία και στις Σποράδες, ενώ τις βραδινές ώρες αναμένονται βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, οι οποίες βαθμιαία θα ενταθούν. Η ορατότητα τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.



Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 10 βαθμούς), 12 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 9 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 13 έως 19 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 21 βαθμούς στην Κρήτη, 10 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.


Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία ενίσχυση σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και βαθμιαία μετά το μεσημέρι στο Νότιο Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και μετά το μεσημέρι πρόσκαιρα θυελλώδεις 8 μποφόρ.


Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για τοπικές ασθενείς βροχές στα βόρεια και αυξημένα ποσοστά υγρασίας τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης τις βραδινές ώρες.


Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και τοπικές ομίχλες κυρίως τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία ενίσχυση σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες