Ανακοινώθηκε ο κωδικός SMS στο 13033 για το ρεβεγιόν τα Χριστούγεννα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Δεκεμβρίου 22, 2020

Ανακοινώθηκε ο κωδικός SMS στο 13033 για το ρεβεγιόν τα Χριστούγεννα


Ο Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε ότι ο κωδικός SMS στο 13033 για τη μετακίνηση του ρεβεγιόν τα Χριστούγεννα θα είναι ο αριθμός 6. Μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις τις γιορτές για την αποφυγή προστίμων. 


Σκληρή απαγόρευση στην κυκλοφορία και σαρωτικοί έλεγχοι θα γίνονται Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά προκειμένου να αποφευχθεί η διασπορά του κορονοϊού. Το όριο στα τραπέζια μέχρι 9 άτομα ισχύει και τα ρεβεγιόν που θα γίνουν μεσημέρι και όχι βράδυ στα σπίτια έχουν πλέον και κωδικό μετακίνησης.


Όπως αποκάλυψε ο Στέλιος Πέτσας, οι πολίτες που θα θελήσουν να μετακινηθούν θα πρέπει να στείλουν τον κωδικό SMS 6 στο 13033 παραμονές και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. 


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1 ανακοίνωσε ότι «όποιος κυκλοφορεί μετά τις 22:00 την παραμονή των Χριστουγέννων θα τον σταματήσει η Αστυνομία», σημειώνοντας ωστόσο ότι θα υπάρχει απαγόρευση για τους εργαζόμενους. 


Όπως επισήμανε για τις γιορτές, σχεδιάζονται «περισσότεροι έλεγχοι» και όχι «άλλα μέτρα» και κάλεσε τους πολίτες να μαζευτούν μεσημέρι και όχι βράδυ με τις οικογένειές τους.







Πηγή: ieidiseis 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες