Τραγωδία: Βρέφος 23 μηνών πέθανε από αιμορραγία αφού κατάπιε μπαταρία - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Ιανουαρίου 26, 2021

Τραγωδία: Βρέφος 23 μηνών πέθανε από αιμορραγία αφού κατάπιε μπαταρία

Το μικρό αγόρι κατάπιε τη μπαταρία από ένα τηλεκοντρόλ.

  

Όπως αποδείχθηκε ο Johnathan Huff, ο οποίος ήταν μόλις 23 μηνών κατάπιε μια επίπεδη μπαταρία η οποία για τέσσερις ημέρες του έκαιγε τον οισοφάγο, τα έντερά του και τελικά τις αορτές του προκαλώντας ακατάσχετη αιμορραγία.


Οι γονείς του αν και νοσηλευτές, αρχικά πίστεψαν ότι ο μικρός Johnathan είχε κάποια μόλυνση που του προκαλούσε αιμορραγία στη μύτη και υψηλό πυρετό.


Μετά από δύο επισκέψεις, όμως, το μικρό αγόρι άρχισε να κάνει αιμοπτύσεις και τελικά έχασε τις αισθήσεις του.


Ο πατέρας του άρχισε εναγωνίως τις μαλάξεις ενώ η μητέρα του έδινε στο αγόρι το φιλί της ζωής περιμένοντας τους διασώστες, χωρίς, δυστυχώς, αποτέλεσμα.


Το μικρό παιδί άφησε την τελευταία του πνοή στις 20 Δεκεμβρίου σε νοσοκομείο της Βόρειας Καρολίνας των ΗΠΑ, τέσσερις ημέρες αφού κατάπιε την μπαταρία χωρίς οι γονείς του να αντιληφθούν το παραμικρό.


Μετά την τραγωδία που τους χτύπησε οι γονείς του Johnathan ξεκίνησαν καμπάνια ενημέρωσης προς τους γονείς αφενός για να φυλάνε σε απομακρυσμένο σημείο τις μπαταρίες και αφετέρου να σφραγίζουν με ταινίες τα τηλεκοντρόλ.


Στη δική τους περίπτωση η μπαταρία που κατάπιε το μικρό παιδί ήταν από μια συσκευή εντοπισμού κλειδιών την οποία οι τραγικοί γονείς κρατούσαν σε ένα πάγκο σε ύψος περίπου 1,4 μέτρων.






Πηγή: https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/1160916/tragodia-vrefos-23-minon-pethane-apo-aimorragia-afoy-katapie-mpataria
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες