Ηλεία: Σκυλιά σκότωσαν τον 56χρονο φύλακα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Ιανουαρίου 11, 2021

Ηλεία: Σκυλιά σκότωσαν τον 56χρονο φύλακα

Νεκρός βρέθηκε ένας 56χρονος φύλακας στην περιοχή του Κάμπου Ηλείας, σε χώρο συσκευαστηρίου προϊόντων από επίθεση άγριων σκυλιών.


Συγκεκριμένα, αιμορραγικό σοκ από επίθεση σκύλων, είναι η αιτία θανάτου του άτυχου 56χρονου φύλακα που βρέθηκε αιμόφυρτος και με πολλαπλά τραύματα σε χέρια και πόδια, μερικά μέτρα έξω από το κεντρικό κτίριο συσκευαστηρίου στον Κάμπο, όπως μεταδίδει το ilialive.gr


Ο 56 ετών κάτοικος Αμαλιάδας παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, εργαζόταν ως φύλακας σε συσκευαστήριο του Κάμπου.  Λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα της Κυριακής, εντοπίστηκε από διερχόμενο και από απόσταση, ξαπλωμένος και αιμόφυρτος μπροστά από το κεντρικό κτίριο του συσκευαστηρίου στην βόρεια πλευρά. Ο άνθρωπος που τον είδε δεν μπορούσε να πλησιάσει γιατί στο χώρο υπήρχαν τουλάχιστον δύο άγρια σκυλιά.


Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας κ. Παναγιώτη Μάνδαλο ενώ λίγο αργότερα έφθασε και ιατροδικαστής από την Πάτρα.


Οι άνδρες κατάφεραν να πλησιάσουν τον άτυχο άνδρα τον οποίο φαίνεται να είχαν κατασπαράξει τα σκυλιά. 


Το αποτέλεσμα της νεκροψίας της σορού του 56χρονου φύλακα σε συσκευαστήριο στην περιοχή των Λεχαινών το απόγευμα του Σαββάτου από την Ιατροδικαστή Πατρών Αγγελική Τσιόλα κατέληξε πως ο θάνατος του Χρήστου Βασιλόπουλου, προήλθε από αιμορραγικής καταπληξίας συνέπεια κακώσεων προκληθεισών εκ δηγμάτων ζώων.


Συγκεκριμένα τα τραύματα που προκάλεσαν τα σκυλιά στα χέρια και τα πόδια του του 56χρονου, επέφεραν το θάνατο.






Πηγή: https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/326985/ileia-tragikos-thanatos-gia-fylaka-katasparaxthike-apo-skylia
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες