Survivor 2021: Νέες εξελίξεις με την Κάτια Ταραμπάνκο, καταρρέει στο αγώνισμα σήμερα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Ιανουαρίου 11, 2021

Survivor 2021: Νέες εξελίξεις με την Κάτια Ταραμπάνκο, καταρρέει στο αγώνισμα σήμερα

Χαμός γίνεται με την Kάτια Ταραμπάνκο στο Survivor 2021, καθώς προβληματίζει η κατάσταση της υγείας της και αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στο επεισόδιο σήμερα Δευτέρα.


Να θυμίσουμε πως εκτός στίβου μάχης βρέθηκε η Κάτια Ταραμπάνκο κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού επεισοδίου του Survivor, καθώς ένα πρόβλημα υγείας δεν την άφησε να αγωνισθεί και να προσφέρει νίκες στην ομάδα της.


Λίγο πριν από την έναρξη του αγωνίσματος ο Γιώργος Λιανός παρατήρησε ότι το γνωστό μοντέλο έχει βραχνιάσει, με εκείνη να απαντά ότι μάλλον κρύωσε.


Στην πορεία, η κατάστασή της επιδεινώθηκε, μιας και ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης ανακοίνωσε ότι μεταφέρθηκε στην κλινική.


Η Κάτια Ταραμπάνκο παρέμεινε στην κλινική όπου και διανυκτέρευσε με όλους τους συμπαίκτες της να εύχονται να επιστρέψει σύντομα και υγιής στην παραλία τους.


Σήμερα (11/1)το πρωί, το Ευτυχείτε παρουσίασε το δικό του ρεπορτάζ για την παίκτρια της ομάδας των Διασήμων ενώ αποκάλυψε και αν θα τη δούμε να επιστρέφει στο αποψινό επεισόδιο.


«Η Κάτια αισθάνθηκε μια πολύ έντονη αδιαθεσία λόγω την πείνας και τον γενικότερων συνθηκών για αυτό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σήμερα θα επιστρέψει και θα αγωνιστεί κανονικά», ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος.


Πάντως από το τρέιλερ φαίνεται ότι η Κάτια Ταραμπάνκο καταρρέει στο αγώνισμα και θέλει πάλι γιατρό.


Σήμερα το βράδυ το reality επιβίωσης αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον αφού θα δούμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας, αλλά και ένα Συμβούλιο του νησιού Φωτιά.


Οι σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες των ομάδων είναι οι χειρότερες.


Το σημερινό αγώνισμα απαιτεί δύναμη. Πρόκειται για το κλασικό αγώνισμα με τον στύλο, κατά το οποίο οι παίκτες χρησιμοποιούν όλη τους τη δύναμη για να πετάξουν εκτός του αντιπάλους τους.


Σε κάποιο σημείο του αγωνίσματος η Κάτια Ταραμπάνκο θα δώσει όλη της την δύναμη με αποτέλεσμα να εξαντληθεί και να πέσει κάτω. Το ιατρικό team του Survivor 2021 θα τις παρέχει τις πρώτες βοήθειες.






Πηγή: https://www.ieidiseis.gr/eidiseis/media/item/75496-survivor-2021-nees-ekselikseis-me-tin-katia-tarampanko-katarreei-sto-agonisma-simera
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες