Σοκ στη Μαδρίτη έπειτα από ισχυρή έκρηξη στο κέντρο της πόλης – Δύο νεκροί - Εικόνες καταστροφής - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Ιανουαρίου 20, 2021

Σοκ στη Μαδρίτη έπειτα από ισχυρή έκρηξη στο κέντρο της πόλης – Δύο νεκροί - Εικόνες καταστροφής

Η έκρηξη σημειώθηκε στο Calle Toledo, έναν δρόμο σε μια περιοχή στο κέντρο της ισπανικής πρωτεύουσας και σχεδόν ισοπέδωσε πολυκατοικία.
Τουλάχιστον δύο νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός της έκρηξης που σημειώθηκε σε κτίριο στη Μαδρίτη, ενώ οκτώ άτομα έχουν τραυματιστεί, σύμφωνα με πηγές της πυροσβεστικής που επικαλείται η εφημερίδα El Pais.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η έκρηξη σημειώθηκε στο Calle Toledo, έναν δρόμο σε μια περιοχή στο κέντρο της ισπανικής πρωτεύουσας και σχεδόν ισοπέδωσε πολυκατοικία.

Η έκρηξη προκάλεσε μεγάλες καταστροφές στο ίδιο το οίκημα όπου σημειώθηκε, αλλά και σε τρία παρακείμενα κτίρια.

Η πολύ ισχυρή έκρηξη προκάλεσε την κατάρρευση μέρους του κτιρίου και πυρκαγιά στο εσωτερικό του, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο δήμαρχος της Μαδρίτης Χοσέ Λουίς Μαρτίνεθ-Αλμέιδα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η έκρηξη οφείλεται σε διαρροή φυσικού αερίου.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβήχτηκαν δείχνουν αυτοκίνητα που καταστράφηκαν από την έκρηξη και τον καπνό που διογκώνεται από τον επάνω όροφο ενός κτηρίου.

Αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα ABC είπε: «Όλα κουνιόνταν, σαν να έπεσε βόμβα. Μεγάλο κομμάτι της οικοδομής κατέρρευσε».

Οι αρχές κάλεσαν τους κατοίκους να εκκενώσουν τα κτίρια γύρω από το σημείο της έκρηξης. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες