Τροχαία: Πρόστιμα σε «γκαζιάρηδες» σε κεντρικές λεωφόρους στην Αττική – Ταχύτητες ακόμη και 184 χλμ - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Μαρτίου 29, 2021

Τροχαία: Πρόστιμα σε «γκαζιάρηδες» σε κεντρικές λεωφόρους στην Αττική – Ταχύτητες ακόμη και 184 χλμ


Στην βεβαίωση 263 παραβάσεων προχώρησε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, κατά τη διάρκεια ειδικής επιχείρησης που πραγματοποίησε, από τις 26 έως τις 28 Μαρτίου 2021.
Η επιχείρηση διεξάχθηκε σε κεντρικούς οδικούς άξονες στην Αττική όπως οι λεωφόροι Κηφισίας, Μεσογείων, Βουλιαγμένης και Αθηνών-Σουνίου.
Ειδικότερα, αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) βεβαίωσαν τις εξής παραβάσεις: 124 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 5 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 2 επίδειξης ικανοτήτων, 6 για θόρυβο, 1 για παράβαση ερυθρού σηματοδότη, 1 για κατανάλωση αλκοόλ και 124 λοιπές παραβάσεις.




Παράλληλα, αφαιρέθηκαν 96 άδειες ικανότητας οδήγησης, 18 άδειες κυκλοφορίας και 6 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας, ενώ ακινητοποιήθηκαν 5 οχήματα.

Σημειώνεται, επίσης, ότι βεβαιώθηκαν 89 παραβάσεις των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες