Τραγωδία στην Κρήτη : Ο Κορωνοϊός χτύπησε ολόκληρη την οικογένεια Ιερέα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Σάββατο, Μαρτίου 20, 2021

Τραγωδία στην Κρήτη : Ο Κορωνοϊός χτύπησε ολόκληρη την οικογένεια Ιερέα

Απίστευτη είναι η τραγωδία που εκτυλίσσεται στο χωριό Ευαγγελισμός του νομού Ηρακλείου, όπου ο κορωνοϊός έχει πλήξει ολόκληρη την οικογένεια ιερέα.

Απίστευτη είναι η τραγωδία που εκτυλίσσεται στο χωριό Ευαγγελισμός του νομού Ηρακλείου, όπου ο κοροναϊός έχει πλήξει ολόκληρη την οικογένεια ιερέα.

Εξέπνευσε ο ιερέας

Ο 84χρονος ιερέας του χωριού, στον δήμο Μινώα Πεδιάδος, άφησε την τελευταία του πνοή, ύστερα από πολυήμερη «μάχη» με τον κοροναϊό, χθες Παρασκευή το απόγευμα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, στο Ηράκλειο.

Ωστόσο, θετικοί στον ιό βρέθηκαν η σύζυγός του και τα δύο παιδιά τους.

Μάλιστα, λίγες ημέρες νωρίτερα, τα ξημερώματα της 1ης Μαρτίου, η 86χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στην Κλινική Covid του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Τραγική φιγούρα…

Την ίδια στιγμή, τη δική του πολυήμερη «μάχη» με τον κοροναϊό δίνει διασωληνωμένος σε ΜΕΘ και ο γιος της οικογένειας.

Τραγική φιγούρα η κόρη της οικογένειας, η οποία νόσησε και εκείνη από την Covid-19, ωστόσο κατάφερε να αναρρώσει για να δει τους αγαπημένους της γονείς να πεθαίνουν και τον αδελφό της να δίνει μάχη για τη ζωή του στην Εντατική.

Και η κουνιάδα

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο πρώτος θάνατος που είχε καταγραφεί στο οικογενειακό περιβάλλον του ιερέα ήταν της κουνιάδας του.

Στο χωριό Ευαγγελισμός έχουν σημειωθεί αρκετά κρούσματα κοροναϊού, που έχουν σημάνει συναγερμό σε όλη την περιοχή, γιατί και διπλανά χωριά του Δήμου έχουν πλέον πρόβλημα.






Πηγή: neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες