Αδιανόητο: Τον έσωσε από την αυτοκτονία και αυτός την δολοφόνησε - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Μαρτίου 18, 2021

Αδιανόητο: Τον έσωσε από την αυτοκτονία και αυτός την δολοφόνησε

Τραγικό θάνατο από τα χέρια του πρώην συντρόφου της βρήκε μια 19χρονη στη Βραζιλία λίγες ημέρες αφού τον έσωσε από την αυτοκτονία.


Η 19χρονη Alessandra da Costa Pereira δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι της από τον πρώην σύντροφό της επειδή αρνήθηκε να επανασυνδεθούν μετά τον χωρισμό τους.


Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η 19χρονη δέχθηκε συνολικά 10 μαχαιριές στο στήθος, το χέρι, τα πόδια και την πλάτη σε μια «μανιασμένη», όπως χαρακτηρίστηκε επίθεση που έγινε, μάλιστα, μπροστά στα μάτια της μητέρας της.


Δράστης της δολοφονίας είναι ο 23χρονος Rafael Siqueira da Silva Araujo, ο οποίος αρχικά εξαφανίστηκε αλλά στη συνέχεια παραδόθηκε στις αρχές.


Όπως μεταδίδουν βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης η σχέση του ζευγαριού είχε λήξει τρεις μήνες από την δολοφονική επίθεση με τον Rafael να προσπαθεί ανεπιτυχώς να πείσει την Alessandra να επανασυνδεθούν.


Λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία ο 23χρονος αφού ανέβηκε σε γκρεμό πήρε τηλέφωνο τη 19χρονη για να της πει ότι ετοιμάζεται να κάνει βουτιά θανάτου.



Η Alessandra τότε κατάφερε να τον μεταπείσει με τον Rafael να μεταφέρεται σε νοσοκμοείο για νοσηλεία.


Η κίνηση αυτή, όμως, της 19χρονης δεν σταμάτησε τον 23χρονο από το να την δολοφονήσει όταν εκείνη αρνήθηκε για άλλη μια φορά να είναι ξανά μαζί.


Την επίθεση του 23χρονου προσπάθησε να σταματήσει η μητέρα της 19χρονης χωρίς, όμως αποτέλεσμα.


Αν και η Alessandra μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.


Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η μητέρα της 19χρονης, η οποία νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε από το μαχαίρι του 23χρονου.






Πηγή: https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/1177829/adianoito-ton-esose-apo-tin-aytoktonia-kai-aytos-tin-dolofonise
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες