Έρχονται αλλαγές στο SMS 13033 για μετακίνηση εκτός Δήμου - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Μαρτίου 18, 2021

Έρχονται αλλαγές στο SMS 13033 για μετακίνηση εκτός Δήμου

Στη μετακίνηση και στην αλλαγή ώρας για την απαγόρευση κυκλοφορίας φαίνεται ότι θα περιοριστεί η περιβόητη χαλάρωση του lockdown. Τα περιθώρια στενεύουν, καθώς η κατάσταση στα νοσοκομεία ξεφεύγει. Έρχονται αλλαγές στο SMS 13033 για μετακίνηση εκτός Δήμου.


Στη μετακίνηση και στην αλλαγή ώρας για την απαγόρευση κυκλοφορίας φαίνεται ότι θα περιοριστεί η περιβόητη χαλάρωση του lockdown, αν και η κυβέρνηση θέλει να ανοίκει κομμωτήρια και καταστήματα περιποίησης νυχιών από τη Δευτέρα.


Βέβαια ο μεγάλος αριθμός κρουσμάτων και το «έμφραγμα» στα νοσοκομεία δεν αφήνουν πολλά περιθώρια. Η κατάσταση στον υγειονομικό τομέα δείχνει εκτός ελέγχου και πλέον υπάρχει η προειδοποίηση για επίταξη των ιδιωτών γιατρών για να βοηθήσουν τα νοσοκομεία.


Την Παρασκευή, οπότε και συνεδριάζει η Επιτροπή των Επιστημόνων, στο τραπέζι θα συζητηθεί για εφαρμογή από την επόμενη κιόλας ημέρα, από το Σάββατο 20 Μαρτίου, η άρση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας από τις 19:00 και η μεταφορά της στις 21:00, όπως ισχύει και τις καθημερινές.


Επίσης θα συζητηθεί, για άμεση εφαρμογή, η χρήση του κωδικού 6 στα SMS 13033 και για μετακίνηση σε άλλο δήμο και με αυτοκίνητο ή μηχανή. Σήμερα χρησιμοποιείται μόνο για μετακίνηση με τα πόδια ή με το ποδήλατο.Σημειώνεται ότι και τα δύο επιβλήθηκαν πρόσφατα με στόχο να περιορίσουν τις επισκέψεις σε σπίτια. Ωστόσο αύξησαν τις ουρές στα σούπερ μάρκετ και περιόρισαν τον κόσμο σε πλατείες και πάρκα μέσα στο Δήμο τους.


Στο τραπέζι συνεχίζει να μένει ζωντανό το σενάριο στις 22 Μαρτίου να ανοίξουν κομμωτήρια και καταστήματα περιποίησης νυχιών, αυστηρά με ραντεβού.


Και στις 29 Μαρτίου να ανοίξει και το λιανεμπόριο, με αποστολή μηνύματος στο 13032, τρίωρης διάρκειας, για παραλαβή εκτός καταστήματος.


Πηγή: https://www.ieidiseis.gr/ellada/item/84847-erxontai-allages-sto-sms-13033-gia-metakinisi-ektos-dimou
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες