Αχαΐα: Άρπαξαν γυναίκα με απειλή όπλου από αρτοποιείο - ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα, Μαρτίου 08, 2021

Αχαΐα: Άρπαξαν γυναίκα με απειλή όπλου από αρτοποιείο


Κάτοικος της Πάτρας συνελήφθη μαζί με δύο άτομα στην Ολυμπία οδό στο ύψος της Πούντας το πρωί της Δευτέρας, καθώς κατηγορείται ότι με απειλή όπλου άρπαξε από αρτοποιείο στην ευρύτερη περιοχή της Κυψέλης μία γυναίκα.
Η μήνυση κατατέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης και από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε η άγρια καταδίωξη των δραστών.
Πώς εντόπισαν τους δράστες
Δεδομένου πως ο ένας από τους δράστες και φερόμενος ως πρωταγωνιστής της αρπαγής της γυναίκας είναι από την Πάτρα, οι υποψίες για την πιθανή μετακίνησή του στράφηκαν στην πόλη αυτή, σύμφωνα με το tempo24.news.
Έτσι, εντόπισαν τους δράστες στην εθνική Αθηνών – Πατρών και ακινητοποίησαν το όχημά τους. Μάλιστα, τα στοιχεία του αυτοκινήτου παρέπεμπαν σε κάτοικο Πάτρας.
Στη διάρκεια της επιχείρησης στήθηκαν μπλόκα σε πολλά σημεία της Ολυμπιας Οδού, με έμφαση στην περιοχή της Πούντας, όπου τελικά το όχημα εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε.
Ο ιδιοκτήτης φέρεται να ήταν εντός του οχήματος, μαζί με έναν ή δύο αλλοδαπούς, όχι όμως η γυναίκα την οποία πληροφορίες θέλουν να άφησαν σε κάποιο σημείο της διαδρομής.
Οι συληφθέντες πλέον θα οδηγηθούν από το Αστυνομικό Τμήμα Ακράτας στον Εισαγγελέα.
Ο κάτοικος Πάτρας (γνωστός στις αρχές) κατηγορείται μεταξύ άλλων για αρπαγή, παράνομη κατακράτηση παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here