Κόλλησε κορονοϊό 22 άτομα και συνελήφθη...Πήγε στη δουλειά με 40 πυρετό - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Απριλίου 26, 2021

Κόλλησε κορονοϊό 22 άτομα και συνελήφθη...Πήγε στη δουλειά με 40 πυρετό


Ενας άνδρας στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι μόλυνε 22 άτομα με κορονοϊό - συμπεριλαμβανομένων τριών βρεφών - αφού πήγε στον χώρο εργασίας του και στο γυμναστήριο βήχοντας και λέγοντας: «θα σας κολλήσω όλους».
Σύμφωνα με την ισπανική αστυνομία, ο άνδρας, 40 ετών, είχε πυρετό πάνω από 40 και περίμενε το αποτέλεσμα του μοριακού τεστ στο οποίο είχε υποβληθεί όταν συνέβη το περιστατικό.
Αξιωματούχοι από την εθνική αστυνομία της χώρας συνέλαβαν τον άνδρα στο Μανακόρ της Μαγιόρκα, έχοντας ξεκινήσει έρευνα για τα γεγονότα στα τέλη Ιανουαρίου.
Στην ανακοίνωσή της η αστυνομία ανέφερε ότι ο άντρας που εργαζόταν σε γνωστό ίδρυμα της περιοχής Manacor παρουσίασε συμπτώματα και οι συνάδελφοί του ανησυχούσαν.
Το εν λόγω άτομο αρνήθηκε να πάει σπίτι, αλλά πήγε να κάνει ένα τεστ COVID αφού είχε τελειώσει τη δουλειά. Ωστόσο, επέστρεψε στην εργασία και στο γυμναστήριο την επόμενη μέρα.
Οι συνάδελφοί του και ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου είπαν στο άτομο να αποχωρήσει καθώς μπορούσε να είναι μολυσματικός, με τους αξιωματικούς να τονίζουν ότι είχε θερμοκρασία μεγαλύτερη από 40C.

Ενώ περίμενε τα αποτελέσματά του - ο άνδρας φέρεται να έβηχε με τη μάσκα κατεβασμένη και να λέει ότι θα μολύνει άλλους ανθρώπους.
Το τεστ λίγο αργότερα βγήκε θετικό, και οι συνάδελφοι του αναγκαστικά έκαναν κι αυτοί τεστ στη συνέχεια.
Διαπιστώθηκε ότι πέντε από αυτούς είχαν κολλήσει κορονοϊό, οι οποίοι με τη σειρά τους μόλυναν πολλά μέλη των οικογενειών τους - μεταξύ των οποίων και τρία μωρά.
Επίσης, τρία άτομα από το γυμναστήριό του μολύνθηκαν και κόλλησαν τον ιό σε συγγενείς τους.
Συνολικά 22 άτομα μολύνθηκαν με κορονοϊό λόγω των ενεργειών του 40χρονου.
huffingtonpost.gr-(με πληροφορίες από SkyNews)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες