Βιασμός εγγονής από παππού: Ο 83χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά το κορίτσι από τα 9 της χρόνια - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Απριλίου 05, 2021

Βιασμός εγγονής από παππού: Ο 83χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά το κορίτσι από τα 9 της χρόνια


Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες από την καταγγελία για βιασμό μιας 17χρονης σήμερα εγγονής από τον 83χρονο παππού της.

Σύμφωνα με όσα είπε η κοπέλα στους αστυνομικούς και τους ειδικούς ψυχολόγους του Τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής ο βιασμός της ξεκίνησε από τότε που ήταν μόλις 9 ετών.

Κατά την ίδια κατάθεση ο παππούς βίαζε την εγγονή του για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια, μέχρι την ηλικία, δηλαδή, των 13 ετών.

Η κοπέλα αποφάσισε να μιλήσει τέσσερα χρόνια αργότερα λέγοντας στους αστυνομικούς ότι μέχρι πρότινος φοβόταν τις αντιδράσεις των γύρω της για τις καταγγελίες σε βάρος του παππού της.

Αυτό που φαίνεται να άλλαξε την στάση της κοπέλας ήταν το ελληνικό #MeToo που ξεκίνησε με τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από παράγοντα της ομοσπονδίας κωπηλασίας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 83χρονος, σήμερα, άνδρας είναι συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος.

Πληροφορίες που μετέδωσε νωρίτερα το MEGA ανέφεραν ότι η εξομολόγηση της 17χρονης σήμερα κοπέλας «πυροδοτήθηκε» όταν ένα βράδυ ο ηλικιωμένος και τα εγγόνια του – ανάμεσά τους και η κοπέλα – κάθονταν στο σαλόνι του σπιτιού του και παρακολουθούσαν ρεπορτάζ για την καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης που υπέβαλε η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου.

Τότε, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο 83χρονος έκανε ένα ειρωνικό σχόλιο που έκανε την 17χρονη να βρει το θάρρος να μιλήσει και να εξομολογηθεί τη φρίκη που ζούσε.

Η πρώτη που έμαθε τα όσα συγκλονιστικά είχε περάσει η 17χρονη από τον παππού της ήταν η μητέρα της, η οποία ήταν και αυτή που πρώτα κατήγγειλε την υπόθεση στο Τμήμα Ανηλίκων.

Ο 83χρονος αναμένεται σήμερα να περάσει από τον ανακριτή καθώς κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες