Αυστραλία: 13χρονος που κοιμόταν σε κάδο σκοτώθηκε από σκουπιδιάρικο - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Μαΐου 11, 2021

Αυστραλία: 13χρονος που κοιμόταν σε κάδο σκοτώθηκε από σκουπιδιάρικο


Τραγικό τέλος είχε ένα 13χρονο αγόρι στο Πορτ Λίνκολν της Αυστραλίας, όταν ο κάδος στον οποίο κοιμόταν περισυνελέγη από σκουπιδιάρικο
Μία τραγωδία εκτυλίχθηκε στην πόλη Πορτ Λίνκολν στην νότια Αυστραλία, όταν ένα 13χρονο αγόρι που κοιμόταν μέσα σε κάδο σκουπιδιών έχασε την ζωή του, από το σκουπιδιάρικο που συνέλεξε τον κάδο.
Ο οδηγός του οχήματος δεν κατάλαβε την παρουσία του αγοριού, παρά μονάχα αφού ο κάδος είχε αδειάσει στην καρότσα του οχήματος.
Όπως αναφέρει το BBC, δύο ακόμη παιδιά, 11 και 12 ετών κοιμόταν στον βιομηχανικό κάδο, με το ένα να καταφέρνει να ξεφύγει εγκαίρως και το δεύτερο να γλιτώνει με μικροτραυματισμούς.

Όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα, σε εξέλιξη είναι έρευνα της αστυνομίας σχετικά με τους λόγους για τους οποίους τα παιδιά βρέθηκαν να κοιμούνται στον κάδο.
Η Τζο Κλαρ, επικεφαλής τοπικής οργάνωσης υποστήριξης νέων, ανέφερε ότι και τα τρία παιδιά ήταν συχνοί επισκέπτες του κέντρου της οργάνωσης και γνωστοί στο προσωπικό.

Σύμφωνα με την ίδια, το παιδί που έχασε την ζωή του δεν ήταν άστεγο, "ήταν ένα νέο παιδί, που όπως πολλά πάσχιζε να βρει τον δρόμο του μέσα στην εφηβεία και για μία σειρά λόγων κοιμόταν έξω".

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες