Πεζογέφυρα Κηφισίας: Ο πατέρας του 15χρονου Σόλωνα την έφτιαξε όταν σκοτώθηκε ο γιος του - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Μαΐου 24, 2021

Πεζογέφυρα Κηφισίας: Ο πατέρας του 15χρονου Σόλωνα την έφτιαξε όταν σκοτώθηκε ο γιος του

 


Αυτή τη γέφυρα, την έφτιαξε ο πατέρας του 15χρονου Σόλωνα, που τον σκότωσε αυτοκίνητο , σε εκείνο το σημείο και τον εγκατέλειψε. Όταν βρήκαν τον οδηγό και τον δίκασαν, τη χρηματική αποζημίωση που έλαβαν οι γονείς του, για το χαμό του παιδιού τους, τη χρησιμοποίησαν για την κατασκευή αυτής της γέφυρας. Αυτή η γέφυρα, σε αυτό το σημείο σώζει άλλα παιδιά καθημερινά και το ασανσερ της βοηθάει επίσης άτομα με κινητικά προβλήματα να διασχίζουν με ασφάλεια το δρόμο σε εκείνο το σημείο. Κάποιοι τη βανδαλίζουν και σπάνε το ασανσέρ με την πρώτη ευκαιρία και αφαίρουν και την ταμπέλα που λέει ότι η γέφυρα έχει φτιαχτεί στη μνήμη του 15χρονου! Το έχουν κάνει επανειλημμένα. Και ο πατέρας κάθε φορά την επισκευάζει.




Είναι μια πεζογέφυρα, στη Λ.Κηφισίας, στο ύψος του Ψυχικού. Παραδόθηκε σαν σήμερα πριν από 8 χρόνια.
Αυτή τη γέφυρα, την έφτιαξε ο πατέρας του 15χρονου Σόλωνα, που τον σκότωσε αυτοκίνητο , σε εκείνο το σημείο και τον εγκατέλειψε. Όταν βρήκαν τον οδηγό και τον δίκασαν, τη χρηματική αποζημίωση που έλαβαν οι γονείς του, για το χαμό του παιδιού τους, τη χρησιμοποίησαν για την κατασκευή αυτής της γέφυρας.
Αυτή η γέφυρα, σε αυτό το σημείο σώζει άλλα παιδιά καθημερινά και το ασανσερ της βοηθάει επίσης άτομα με κινητικά προβλήματα να διασχίζουν με ασφάλεια το δρόμο σε εκείνο το σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες