3χρονο αγοράκι πυροβόλησε 2χρονη - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Μαΐου 25, 2021

3χρονο αγοράκι πυροβόλησε 2χρονη

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (22/5) στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Ένα αγοράκι μόλις τριών ετών πυροβόλησε ένα κοριτσάκι δύο ετών, ενώ οι ενήλικες που βρίσκονταν στο σπίτι εκείνη την ώρα παρακολουθούσαν… αγώνα μπάσκετ.


Το τριών ετών αγοράκι, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, βρήκε το όπλο μέσα σε έναν καναπέ. Το δύο ετών κοριτσάκι δέχτηκε πυροβολισμό στο στήθος και τραυματίστηκε σοβαρά. Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου το Σάββατο, ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας ανέφερε πως παράμενε σε «εξαιρετικά κρίσιμη» αλλά σταθερή κατάσταση.

Σύμφωνα με την New York Post, η μητέρα του κοριτσιού δεν ήταν στο σπίτι όταν σημειώθηκε ο πυροβολισμός. Οι Kevonte Wilson και Rodderick Haynes, 23 ετών και οι δύο, είπαν στους αστυνομικούς ότι έβλεπαν μπάσκετ όταν ο 3χρονος βρήκε το όπλο. Το όπλο ανήκε στον Wilson, ο οποίος το είχε «κρύψει» στον καναπέ.


Οι Kevonte Wilson και Rodderick Haynes μετέφεραν το κορίτσι στο νοσοκομείο, τρακάροντας μάλιστα στον δρόμο, όπως έγινε γνωστό από τις Αρχές. Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο ατυχήματος ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα και διαπίστωσε ότι το ένα από αυτά βρισκόταν στον δρόμο για το νοσοκομείο με ένα θύμα από πυροβολισμό μέσα.


Σημειώνεται ότι ο Kevonte Wilson είχε συλληφθεί στο παρελθόν για κλοπές και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για την τραγική υπόθεση.








Πηγή: https://www.newsit.gr/kosmos/agoraki-3-eton-pyrovolise-2xroni-oi-megaloi-evlepan-agona-mpasket-vid/3290845/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες