Οδηγός σκόρπισε τον πανικό: Κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα από τη Φαρκαδόνα μέχρι τη Λάρισα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Μαΐου 18, 2021

Οδηγός σκόρπισε τον πανικό: Κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα από τη Φαρκαδόνα μέχρι τη Λάρισα


Ο οδηγός ατάραχος συνέχισε την πορεία του, όλη στο αντίθετο ρεύμα
Το φόβο των διερχόμενων οδηγών σκόρπισε την προχθές την Κυριακή τα μεσάνυχτα ένα επιβατικό ΙΧ αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου για άγνωστους λόγους εισήλθε, από την παράκαμψη της Φαρκαδόνας, στο ύψος του λόφου του Προφήτη Ηλία, στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λάρισα.
Σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» ο οδηγός για άγνωστους λόγους αντί να οδηγηθεί στο δεύτερο κόμβο, εισήλθε από εκείνον της εισόδου της Φαρκαδόνας στο αντίθετο ρεύμα. Μάλιστα συνέχισε την πορεία του για δεκάδες χιλιόμετρα προκαλώντας το πανικό στους οδηγούς που κινούνταν κανονικά στο ρεύμα τους, με κατεύθυνση από Λάρισα προς Τρίκαλα.
Αν και οι οδηγοί προσπαθούσαν να προειδοποιήσουν τον οδηγό για την λάθος κατεύθυνση που είχε λάβει, οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες μιας και ο οδηγός συνέχιζε την πορεία του, συνεχίζοντας και μετά το Κουτσόχερο την ίδια πορεία.
Οδηγοί έσπευσαν να ενημερώσουν την αστυνομία για την αποφυγή πρόκλησης ατυχήματος μιας και το αυτοκίνητο συνέχιζε την πορεία που είχε λάβει από την Φαρκαδόνα μέχρι και την Λάρισα.
Το γεγονός έρχεται να μας υπενθυμίσει την ιδιαίτερη προσοχή που πρέπει να δείχνουν οι οδηγοί κυρίως οι επισκέπτες καθώς η απροσεξία και η μη επιβαλλόμενη προσοχή στην σηματοδότηση μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα.

tromaktiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες