Κριστιάνο Ρονάλντο: Έσπασε κάθε ρεκόρ! - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Ιουνίου 17, 2021

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έσπασε κάθε ρεκόρ!


Ο πρώτος παίκτης που έχει παίξει σε 5 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και πρώτος σκόρερ όλων των εποχών, δεν είναι άλλος από τον έναν και μοναδικό Legend του ULTREX, τον Cristiano Ronaldo.
Σήμερα βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο του να γίνει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο.
Το πείσμα από την παιδική του ηλικία τον βοήθησε, παρά τις δυσκολίες, να κατακτήσει κάθε στόχο. Έχοντας αφιερώσει τη ζωή του στο να βελτιώσει την απόδοσή του, έχτισε με σταθερά βήματα την πορεία μιας καριέρας θρύλου, με μοναδικά επιτεύγματα, αλλά και την εικόνα παγκοσμίου προτύπου για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη.
Ο δρόμος του προς την καταξίωση, δεν ήταν εύκολος. Η επιλογή του να κατακτήσει κάθε στόχο και να προσπεράσει κάθε δυσκολία, τον μετατρέπει σε ένα ζωντανό θρύλο που μόνο αυτός ξέρει τον τρόπο για την κορυφή. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι ο CR7 είναι ο Brand Ambassador του ULTREX.
Είναι ο παίκτης που τα είχε και τα έχει καταφέρει όλα, καθώς ξέρει πως να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις. Και γι’ αυτό ανήκει στην κατηγορία των θρύλων. Το ULTREX, το Νο.1 Ανδρικό Σαμπουάν στον Κόσμο, ήταν και είναι δίπλα του σε όλες τις προκλήσεις, εύκολες ή δύσκολες, όπως είναι πάντα δίπλα και σε όλους τους άντρες, παρέχοντας τους αντιπιτυριδική προστασία και φρεσκάδα.

Από 11/06, το ULTREX μπαίνει σε ρυθμούς EURO και υποστηρίζει όλους τους legends σε κάθε δύσκολη φάση. Γιατί οι ποδοσφαιρικές σου ικανότητες μπορεί να μην είναι σαν του Ronaldo, τα μαλλιά σου όμως μπορούν. Το σαμπουάν ULTREX Legend by CR7, με τη σφραγίδα του Ronaldo, είναι εδώ για κορυφαίες επιδόσεις. & ΠΙΤΥΡΙΔΑ ΤΕΛΟΣ.

Συγχαρητήρια CR7, είμαστε μαζί σου, πάμε δυνατά για τα επόμενα ρεκόρ.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες