Σέρρες: Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονης - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Ιουλίου 08, 2021

Σέρρες: Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονης


Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση 17χρονης από τις Σέρρες, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την Τετάρτη 7 Ιουλίου.
To «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε missing alert δημοσιοποιώντας τα στοιχεία της ανήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»:
«Στις 7/7/2021, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την πόλη Σερρών, η Ραφαηλία Α., 17 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Ραφαηλίας Α. και προχώρησε σήμερα, 8/7/2021, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Ραφαηλία Α. έχει ύψος 1.60 μ., είναι εύσωμη, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε μαύρη μακριά φούστα, γκρι φανελάκι και καφέ παντόφλες.


Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ https://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ https://bit.ly/missing-alert-apple».
cnn.gr

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες