Φρικτός θάνατος για βρέφος 5 μηνών : Το κατασπάραξε το σκυλί της οικογένειας - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Ιουλίου 15, 2021

Φρικτός θάνατος για βρέφος 5 μηνών : Το κατασπάραξε το σκυλί της οικογένειας


Νεκρό από το σκυλί της οικογένειάς του βρέθηκε ένα βρέφος μόλις 5 μηνών στην Αυστραλία.

Το σκυλί που κατασπάραξε το ανυπεράσπιστο βρέφος στο σπίτι του στην πόλη Καριόνγκ ήταν ένα Staffordshire terrier ηλικίας έξι ετών.

Ο τραγικός θάνατος σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής. Οι διασώστες που κλήθηκαν δεν κατάφεραν να επαναφέρουν το άτυχο βρέφος.

Όσο για το σκυλί που επιτέθηκε στο βρέφος ενώ οι γονείς του μωρού κοιμόντουσαν, του έγινε ευθανασία.

Σύμφωνα με ειδικούς που επικαλείται η Daily Mail το σκυλί δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να βρίσκεται κοντά στο βρέφος «γιατί το αντιμετώπιζε σαν θήραμα».

Κατά τους ίδιους τέτοια σκυλιά δεν θα πρέπει ποτέ να βρίσκονται σε απόσταση μικρότερη των τριών μέτρων από παιδιά ηλικίας 14 ετών.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν, εντωμεταξύ, ότι το σκυλί-δολοφόνος είχε επιτεθεί σε άλλο σκυλί και το είχε σκοτώσει τέσσερις εβδομάδες πριν να κατασπαράξει το βρέφος των 5 μηνών.

Ο ειδικός στη συμπεριφορά των σκυλιών Nathan McCredie εξήγησε στη Daily Mail Australia ότι «αυτής της ράτσας το σκυλί δεν αντιμετωπίζει τα μικρά παιδιά ως ανθρώπους αλλά ως θήραμα. Τα μωρά έχουν διαφορετικό μέγεθος από τους ανθρώπους, μυρίζουν διαφορετικά, ουρλιάζουν και φωνάζουν».

«Όλα αυτά για το σκυλί αυτό μεταφράζονται ως χαρακτηριστικά ενός θηράματος» εξήγησε ο ειδικός με αφορμή τον θάνατο του βρέφους 5 μηνών από το σκυλί της οικογένειας στην Αυστραλία.










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες