Αντ. Σαμαράς: «Το κράτος Δικαίου νίκησε το παρακράτος του Τσίπρα» - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Ιουλίου 06, 2021

Αντ. Σαμαράς: «Το κράτος Δικαίου νίκησε το παρακράτος του Τσίπρα»

 


Μετά την πανηγυρική αθώωση του Σταύρου Παπασταύρου, που είχε στοχοποιηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ ως πολιτικό πρόσωπο δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά, αλλά και ως δικηγόρος της συζύγου του πρωθυπουργού, Μαρέβας Γκραμπόφσκι ο πρώην πρωθυπουργός προέβη σε μια σπάνια on camera δήλωση, βάζοντας στο κάδρο τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα με ιδιαίτερα καυστικούς χαρακτηρισμούς.


Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό επί ΣΥΡΙΖΑ ότι, ενώ γνώριζε ότι ο Παπασταύρου ήταν αθώος, ο ίδιος και το παρακράτος που ήκμαζε επί ΣΥΡΙΖΑ κατασκεύασαν κατηγορίες εις βάρος του Παπασταύρου, με στόχο τον ίδιο και μέσω της συζύγου του Μαρέβας τον Κυριάκο Μητσοτάκη.


Η χαριστική βολή στον Αλ. Τσίπρα δόθηκε με το σκέλος εκείνο της δήλωσής του όπου ανέφερε ότι τον λυπάται γιατί επεδίωξε μια Ελλάδα να γίνει μπανανία αντί για Πολιτεία και Κράτος δικαίου.


Και συμπλήρωσε αμέσως μετά ότι τον ευχαριστεί γιατί απέδειξε ότι στην πολιτική δικαιώνονται οι αρχές, οι αξίες, η σοβαρότητα και όχι η λάσπη.


Το πλήρες κείμενο της δήλωσης του Αντώνη Σαμαρά έχει ως εξής:


«Χρειάστηκαν 6 ολόκληρα χρόνια για να κερδίσει πίσω τη ζωή του ο Σταύρος Παπασταύρου.


»Ρωτάω, λοιπόν, ευθέως, τον κ.Τσίπρα: γιατί ενώ γνώριζε  από την πρώτη στιγμή την αθωότητα του Παπασταύρου, κατασκεύασε, μαζί με το παρακράτος του, κατηγορίες χωρίς ντροπή;


»Ρωτάω τον κ. Τσίπρα, γιατί, αφού εξευτέλισαν δημόσια έναν αθώο άνθρωπο, του ζήταγαν μετά κι ανταλλάγματα για να τον… αποκαταστήσουν;


Ρωτάω τον κ. Τσίπρα γιατί, αντί να συγκρουσθούμε πολιτικά προτίμησε τη συκοφαντία και τη διαπόμπευση εμένα και των συνεργατών μου;


»Λυπάμαι τον  κ. Τσίπρα, γιατί επιδίωξε μια Ελλάδα- Μπανανία αντί για Πολιτεία και Κράτος δικαίου.


»Όμως, ευχαριστώ τον κ.Τσίπρα, γιατί απέδειξε ότι στην πολιτική δικαιώνονται οι αρχές, οι αξίες, η σοβαρότητα και όχι η λάσπη.


»Ναι, λοιπόν, κ. Τσίπρα, όπως σας είχα πει και τότε, “μακάρι η Ελλάδα να είχε 10 Παπασταύρου”…»






Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες