Ανατριχιαστική μαρτυρία: «Μετά το τροχαίο πήγα στον Παράδεισο, ξέρω πώς είναι» - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Σάββατο, Ιουλίου 10, 2021

Ανατριχιαστική μαρτυρία: «Μετά το τροχαίο πήγα στον Παράδεισο, ξέρω πώς είναι»


Ανατριχίλα προκαλεί η μαρτυρία ενός άνδρα, ο οποίος όπως ισχυρίζεται μετά από ένα σοκαριστικό τροχαίο που είχε, πήγε στον Παράδεισο και συνάντησε τον Χριστό.
Ο Landon Whitley διηγήθηκε τη μεταθανάτια εμπειρία που είχε μετά από φρικτό τροχαίο, στο οποίο σκοτώθηκε ο πατέρας του. Ο Whitley που ήταν μόλις 8 ετών όταν έγινε το δυστύχημα, αποκάλυψε στο CBN, ότι για λίγα λεπτά ήταν κλινικά νεκρός και οι γιατροί τον επανέφεραν τρεις φορές.
Στη συνέχεια για δύο εβδομάδες παρέμενε σε κώμα, έχοντας υποστεί ισχυρά χτυπήματα στο κεφάλι. Όταν ξύπνησε, τα χτυπήματα δεν του είχαν αφήσει κάποιο πρόβλημα στον εγκέφαλο και συνέχισε τη ζωή του αφήνοντας πίσω τις σοκαριστικές στιγμές που βίωσε μέσα στο μοιραίο αυτοκίνητο.
Ωστόσο, αν κάτι δεν ξέχασε ποτέ είναι η μεταθανάτια εμπειρία που βίωσε. «Και τις τρεις φορές που με επανέφεραν εγώ ήμουν στον Παράδεισο», ανέφερε στο CBN, μάλιστα όπως τόνισε εκεί ψηλά είδε τον πατέρα του που μόλις είχε πεθάνει αλλά και έναν φίλο του πατέρα του, ο οποίος είχε «φύγει» ένα μήνα πριν, επίσης σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.
«Καθόμασταν και κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον, κανένας μας δεν μίλησε», είπε ο Whitley, και πρόσθεσε ότι την τρίτη φορά που πήγε στον Παράδεισο, είδε τον Ιησού. Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι τον πλησίασε και του είπε, «δεν είναι η ώρα σου, πρέπει να πας πίσω στη Γη και να είσαι καλός Χριστιανός».

Ο ίδιος τονίζει ότι θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία του για να δείξει στον κόσμο ότι υπάρχει Θεός και Παράδεισος.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες