Φωτιά στην Πάτρα: Καίγονται σπίτια - Τραυματίστηκε πυροσβέστης (PHOTO-VIDEO) - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Ιουλίου 28, 2021

Φωτιά στην Πάτρα: Καίγονται σπίτια - Τραυματίστηκε πυροσβέστης (PHOTO-VIDEO)


Εκτός ελέγχου παραμένει η μεγάλη φωτιά στην Πάτρα, με τους ισχυρούς ανέμους να δυσχεραίνουν την κατάσταση, ενώ τραυματίστηκε πυροσβέστης στην περιοχή της Μόμα, όπου παρελήφθη από Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ.
Η Αστυνομία καλεί τον κόσμο να απομακρυνθεί από την περιοχή του Νέου Σουλίου και να κατευθυνθεί προς την Περιβόλα, καθώς ήδη υπάρχουν σπίτια που έχουν παραδοθεί στις φλόγες.

ΠΥΡΚΑΓΙΑ - ΕΛΙΚΙΣΤΡΑ - ΑΧΑΪΑ

«Στην κοινότητα Κούμπερι Αχαΐας έχουν μεταφερθεί με ασφάλεια οι κάτοικοι της κοινότητας Δροσιάς, που εκκενώθηκε », ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Ερυμάνθου, Θεόδωρος Μπαρής, ενώ όπως προσέθεσε, «όσοι έχουν σπίτια στην Πάτρα θα μεταφερθούν εκεί». Όσον αφορά στην φωτιά, ο δήμαρχος είπε ότι το πύρινο μέτωπο είναι μεγάλο και ο άνεμος αλλάζει συνεχώς κατεύθυνση.

Ισχυρές επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη και στην περιοχή Ελεκίστρα, στις παρυφές της Πάτρας, προκειμένου να περιορίσουν το πύρινο μέτωπο και να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά, που καίει κοντά σε κατοικημένες περιοχές.

ΠΥΡΚΑΓΙΑ - ΕΛΙΚΙΣΤΡΑ - ΑΧΑΪΑ

Ειδικότερα, έχουν ενισχυθεί οι πυροσβεστικές δυνάμεις και το σημείο επιχειρούν 50 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο αεροπλάνα και πέντε ελικόπτερα. Επίσης, το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρα οχήματα του δήμου Πατρέων.

ΠΥΡΚΑΓΙΑ - ΕΛΙΚΙΣΤΡΑ - ΑΧΑΪΑ

Στο μεταξύ, διεκόπη, για προληπτικούς λόγους, η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιμετρική οδό της Πάτρας, αφού μεγάλο τμήμα του δρόμου βρίσκεται κοντά στο πύρινο μέτωπο.

ΠΥΡΚΑΓΙΑ - ΕΛΙΚΙΣΤΡΑ - ΑΧΑΪΑ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ - ΕΛΙΚΙΣΤΡΑ - ΑΧΑΪΑ

https://www.ant1news.gr/axace90a/article/611443/fotia-stin-patra-kaigontai-spitia-traymatistike-pyrosbestis-eikones-?fbclid=IwAR08l-zgG3KBtxwKnBQGx9ah4m4Bb-zkkK8Z9SAugHGxaamIaX2cnqSgXbs


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες