Οριστικό – Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας ο Ολυμπιακός - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Αυγούστου 26, 2021

Οριστικό – Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας ο Ολυμπιακός


Οι Ερυθρόλευκοι εάν αποκλείσουν την Σλόβαν, που είναι και το πιο πιθανό μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα, στην κλήρωση για τους ομίλους του Europa League θα βρεθούν στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας – Ποιες ομάδες θα αποφύγουν οι Πειραιώτες.

Στην Μπρατισλάβα για να «σφραγίσει» την πρόκρισή του στους ομίλους του Europa League βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ της Πέμπτης (26/8, 21:45) θα αντιμετωπίσουν με την Σλόβαν στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας, έχοντας το απόλυτο πλεονέκτημα για την πρόκριση στους ομίλους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, μετά το 3-0 του πρώτου παιχνιδιού.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι Πειραιώτες θα περάσουν στην επόμενη φάση και θα περιμένουν την Παρασκευή για να μάθουν τις ομάδες που θα έχουν στον όμιλό τους.

Μετά τα αποτελέσματα των πλέι οφ του Champions League μάλιστα οι Ερυθρόλευκοι στην κλήρωση της Παρασκευής (27/8) θα βρίσκονται σίγουρα στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, με τους πρωταθλητές να αποφεύγουν μερικά από τα… μεγαθήρια του Europa League.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, μετά τις προκρίσεις των Μπενφίκα και Σάλτσμπουργκ στους ομίλους του Champions League, θα τοποθετηθούν στο πρώτο γκρουπ στην κλήρωση που θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής και θα αποφύγουν ομάδες όπως είναι οι Λιόν, Νάπολι, Λεβερκούζεν, Λάτσιο και Ντίναμο Ζάγκρεμπ.








 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες