«Αστακός» με 5.500 αστυνομικούς η Θεσσαλονίκη για τον Μητσοτάκη-Ο φόβος των ανεμβολίαστων - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 06, 2021

«Αστακός» με 5.500 αστυνομικούς η Θεσσαλονίκη για τον Μητσοτάκη-Ο φόβος των ανεμβολίαστων


«Αστακός» με 5.500 αστυνομικούς η Θεσσαλονίκη για τον Μητσοτάκη-Ο φόβος των ανεμβολίαστων
Σε αστακό μετατρέπεται η Θεσσαλονίκη καθώς 5.500 αστυνομικοί θα «φρουρούν» την πόλη τις ημέρες που ο Πρωθυπουργός θα βρίσκεται εκεί για τα εγκαίνια της ΔΕΘ
Ο μεγάλος πονοκέφαλος είναι οι συγκεντρώσεις που έχουν εξαγγελθεί
Οι πρώτες δύο συγκεντρώσεις έχουν εξαγγελθεί για την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου από νοσοκομειακούς στην Αρχαία Αγορά και από οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Καμάρα οι οποίοι διαμαρτύρονται για τα μέτρα για τον κορωνοϊό που δεν πιτρέπουν μεγάλο αριθμό φιλάθλων στα γήπεδα.
Για το Σάββατο έχουν ανακοινωθεί οι συγκεντρώσεις των αρνητών-αντιεμβολιαστών στον Λευκό Πύργο με την συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων όπου η συμμετοχή αναμένεται να ξεπεράσει τα 20.000 άτομα, του ΠΑΜΕ στην Πλατεία ΧΑΝΘ, της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, εργατικών συνδικάτων και συλλογικοτήτων όπως και αντιεξουσιαστικών κινήσεων.
Για να αποφευχθούν εκτεταμένα παρατράγουδα επιστρατεύονται 5.500 αστυνομικοί οι οποίοι θα αναπτύξουν ένα τριπλό «παραλληλόγραμμο» ασφαλείας γύρω από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.
Ο σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ περιλαμβάνει και ελικόπτερα, drones, ενώ αστυνομικοί θα βρίσκονται σε ταράτσες κτιρίων ώστε να δίνουν εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων. Επίσης, στον σχεδιασμό συμμετέχουν με περιπολίες πυροτεχνουργοί και σκυλιά ανίχνευσης εκρηκτικών, ενώ σε αστυνομικό κλοιό θα βρεθεί το ΑΠΘ και καταλήψεις κτιρίων στην Θεσσαλονίκη.
Στο επίκεντρο της ΕΛ.ΑΣ μπαίνει και το διαδίκτυο για τα καλέσματα σε συγκεντρώσεις από ομάδες αρνητών-αντιεμβολιαστών, με τρεις υπηρεσίες, ΕΥΠ, Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και Κρατική Ασφάλεια, να ενισχύουν το πληροφοριακό δίκτυο τους ώστε να προχωρούν ακόμα και σε προσαγωγές υπόπτων.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες