Σπύρος Φωκάς: «Ζούμε αξιοπρεπώς, μην μας αναστατώνετε» - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 27, 2021

Σπύρος Φωκάς: «Ζούμε αξιοπρεπώς, μην μας αναστατώνετε»


Σοβαρά προβλήματα υγείας αντιμετωπίζει ο γνωστός ηθοποιός, Σπύρος Φωκάς. Το καλοκαίρι μάλιστα, η οικογένειά του, απηύθυνε έκκληση για βοήθεια, προκειμένου να μην κοπεί το ρεύμα στο σπίτι τους. Η ανταπόκριση ήταν άμεση, ενώ όχι μόνο διευθετήθηκε η οφειλή στη ΔΕΗ, αλλά έλαβε την αγωγή που χρειάζεται.

Νέα δημοσιεύματα ωστόσο υποστήριξαν ότι το ζευγάρι έχει άμεση ανάγκη για βοήθεια. Σε ανάρτησή της την Κυριακή (26/09) στα social media, η Λίλιαν Φωκά ξεκαθαρίζει ότι αυτή και ο σύζυγός της διαχειρίζονται με αξιοπρέπεια τη ζωή τους και ζητά να σταματήσουν οι αναληθείς δημοσιεύσεις.


«Με αφορμή αναπαραγωγή δημοσιευμάτων για την κατάστασή μας, θέλω να ενημερώσω ότι με αξιοπρέπεια διαχειριζόμαστε τη ζωή μας έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση φίλων μας, όσο βέβαια και τη βοήθεια του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού, κυρίου Γρηγόρη Δημητριάδη, όσο και του γενικού γραμματέα Πρόνοιας, Γιώργου Σταμάτη. Θα παρακαλούσα αυτό να γίνει σεβαστό από όλους και να μην αναστατώνουν τόσο εμένα, όσο και τον Σπύρο, με δημοσιεύσεις που είναι αναληθείς», αναφέρει η κυρία Φωκά.

Δείτε την ανάρτησή της:


 

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες