Βάρκιζα: Ξέχασαν κοριτσάκι 2 ετών σε σχολικό λεωφορείο για 4 ώρες μέσα στον ήλιο - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 21, 2021

Βάρκιζα: Ξέχασαν κοριτσάκι 2 ετών σε σχολικό λεωφορείο για 4 ώρες μέσα στον ήλιο

 KONSTANTINOS TSAKALIDIS / SOOC

Ένα παιδί 2 ετών έμεινε κλειδωμένο για ώρες σε σχολικό λεωφορείο. Το είχε πάρει ο ύπνος και δεν το αντιλήφθηκε κανείς μέχρι που το είδε μία περαστική και κάλεσε την Αστυνομία.
Ευτυχώς σώο είναι ένα κοριτσάκι 2 ετών που ο οδηγός σχολικού λεωφορείου και οι υπόλοιποι συνυπεύθυνοι το ξέχασαν μέσα στο λεωφορείο για τέσσερις ώρες και μέσα στην ζέστη.
Το περιστατικό έγινε χθες στην Βάρκιζα. Το σχολικό όταν έφτασε στον Βρεφονηπιακό Σταθμό αποβίβασε όλα τα παιδάκια και την συνοδό τους και ο οδηγός αποχώρησε και στάθμευσε το όχημα έξω από την οικία του μέχρι να περάσει η ώρα και να επιστρέψει το μεσημέρι για να παραλάβει εκ νέου τα παιδάκια, όμως είχε ξεχάσει κλειδωμένο μέσα στο όχημα ένα κοριτσάκι που δεν το αντιλήφθηκαν ότι δεν είχε κατέβει και το οποίο κοιμόταν.
Περίπου στις 12 το μεσημέρι το παιδάκι ξύπνησε, αντιλήφθηκε τις φωνές του μία περαστική κυρία και κάλεσε αμέσως την Αστυνομία.
Ευτυχώς το κοριτσάκι ήταν καλά στην υγεία του ενώ από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης συνελήφθησαν ο οδηγός, η συνοδός, η ιδιοκτήτρια και η βρεφονηπιοκόμος του βρεφονηπιακού σταθμού, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο κατά συναυτουργία και σήμερα το πρωί οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο.
Τελικά, οι συλληφθέντες αφέθησαν ελεύθεροι με εντολή Εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε περαιτέρω έρευνα για την υπόθεση ώστε να συμπληρωθεί με επιπλέον υλικό η δικογραφία, δίνοντας παράλληλα εντολή να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες, μέχρι τότε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες