Συνελήφθη ο Πασχάλης - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Οκτωβρίου 07, 2021

Συνελήφθη ο Πασχάλης


Συνελήφθη χτες το απόγευμα (06/10) στο σπίτι του ο γνωστός τραγουδιστής Πασχάλης. Η σύλληψη του αφορούσε εκκρεμούσα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση από τον γενετιστή της γυναίκας, η οποία πριν καιρό υποστήριζε ότι είχε γεννήσει το νόθο παιδί του.
Σε δηλώσεις του στον Alpha, o Πασχάλης Αρβανιτίδης ανέφερε γελώντας ότι πρόκειται για παλιά υπόθεση. «Επρόκειτο για παρεξήγηση, τελείωσε το θέμα» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, έκανε λόγο για δυσφήμιση του προσώπου του από τον γενετιστή, Κωνσταντίνο Πάγκαλο. «Παλιά θέματα αφορούσε η υπόθεση, υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες ακόμα και κάποια στιγμή είδε ότι έληξε η προθεσμία και διέταξε την σύλληψή μου» σημείωσε επίσης.
Η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο του αυτόφωρου στο σπίτι του τραγουδιστή στα νότια προάστια.
Σύμφωνα με την εφετειακή απόφαση, η κ.Τουτουνζή γνωρίστηκε με τον Πασχάλη σε κέντρο που τραγουδούσε εκείνος και στη συνέχεια είχε ερωτική σχέση μαζί της. Οι συναντήσεις του γίνονταν στο σπίτι της πανεπιστημιακού. Ο καλλιτέχνης είχε συμφωνήσει να αναγνωρίσει συμβολαιογραφικά το αγοράκι που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2005, αλλά στην πορεία της σχέσης τους δεν προέβη στην αναγνώριση του παιδιού. Ακολούθησε ένα διάστημα όπου ο Πασχάλης απέφευγε συστηματικά την Τουτουντζή με αποτέλεσμα η μητέρα του ανήλικου παιδιού να υποβάλλει αγωγή σε βάρος του τραγουδιστή.Ο Πασχάλης είχε αποδεχτεί άλλωστε μια ερωτική συνεύρεση με την κ. Τουτουνζή λέγοντας πως ήταν ένα «στιγμιαίο λάθος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες