34χρονος αποκεφάλισε τη μητριά «επειδή ήταν ο Σατανάς» - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Νοεμβρίου 11, 2021

34χρονος αποκεφάλισε τη μητριά «επειδή ήταν ο Σατανάς»


Σοκ προκαλεί το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε στο Οχάιο των ΗΠΑ με δράστη τον 34χρονο Lionel Justin Gore ο οποίος αποκεφάλισε τη μητριά του επειδή, όπως είπε στους αστυνομικούς, το Άγιο Πνεύμα του είπε ότι αυτή ήταν ο Σατανάς.

Ο 34χρονος ομολόγησε την πράξη του που σημειώθηκε στο σπίτι της στην περιοχή New Matamoras λέγοντας στους αστυνομικούς ότι αφού αποκεφάλισε την μητριά του, Diane Gore, στη συνέχεια έβαλε φωτιά στη σορό της.


Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης η φρικτή δολοφονία που σημειώθηκε το προηγούμενο Σάββατο, έγινε μπροστά στα μάτια του 6χρονου ανηψιού του δράστη. Το 6χρονο αγόρι περιέγραψε, μάλιστα, στους αστυνομικούς ότι είδε τον Gore να κόβει το κεφάλι της μητριάς του με ένα μαχαίρι πριν να του βάλει φωτιά.


Οι αρχές ανακάλυψαν το άγριο έγκλημα αφού ενημερώθηκαν για τη φωτιά στη σορό της άτυχης γυναίκας στις 6:30 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Ο 6χρονος είπε, δε, στους αστυνομικούς ότι υποχρεώθηκε να συρθεί στο έδαφος για να αποφύγει τον καπνό από τη φωτιά.

Ο δολοφόνος απείλησε, μάλιστα, και την αδερφή της μητριάς του όταν την είδε έξω από το διαμέρισμα στο οποίο έγινε η δολοφονία. «Φύγε από μπροστά μου αλλιώς θα σκοτώσω εσένα μετά» φέρεται να είπε ο 34χρονος στην θετή του θεία.

Ο 34χρονος ο οποίος στους αστυνομικούς που τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο μετά τη δολοφονία ότι σκότωσε τη μητριά του «γιατί το Άγιο Πνεύμα μου είπε ότι ήταν ο διάβολος», αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, του εμπρησμού και της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.
 

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες