5 διάσημοι που έχουν ζήσει κάποια στιγμή ως άστεγοι - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Νοεμβρίου 08, 2021

5 διάσημοι που έχουν ζήσει κάποια στιγμή ως άστεγοι


Mπορεί σήμερα να ζουν μες στη δημοσιότητα, την επιτυχία και τα πλούτη, ο δρόμος όμως δεν ήταν πάντα στρωμένος με ροδοπέταλα και χολιγουντιανή λάμψη για κάποιους από τους διασημότερους και πιο επιτυχημένους celebrities του πλανήτη.

Οι αστέρες του κινηματογράφου και της μουσικής σκηνής που ακολουθούν φαίνεται να γνώρισαν το σκληρό πρόσωπο της ζωής, καθώς στο ξεκίνημά τους, όταν προσπαθούσαν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους ή μία καλύτερη ζωή, ζούσαν ως άστεγοι. Κάποιοι διέμεναν σε στάσεις λεωφορείων και στο μετρό, ενώ κάποιοι άλλοι στο αυτοκίνητό τους.
5 διάσημοι που έχουν ζήσει ως άστεγοι

Όσο δύσκολο κι αν είναι να το πιστέψεις, βλέποντας τη σημερινή τους εικόνα και το lifestyle τους, οι παρακάτω celebrities υπήρξαν κάποτε κοινοί θνητοί, σε τέτοιο βαθμό που έβγαζαν με δυσκολία τα προς το ζην, ήταν άστεγοι και δεν είχαν ένα μέρος να το αποκαλούν σπίτι.

Halle Berry


Το 2002 έλαβε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία Ο Χορός των Τεράτων και έγινε η πρώτη Αφροαμερικανίδα ηθοποιός που κέρδισε τη συγκεκριμένη διάκριση στην ιστορία του κινηματογραφικού θεσμού. Κι όμως, η Halle Berry διένυσε ένα μακρύ δρόμο με πολλά εμπόδια για να αγγίξει την επιτυχία και την αναγνώριση.
Όπως η είχε εξομολογηθεί στο περιοδικό People, στα 21 της έφυγε από το σπίτι των γονιών της, πήρε όσα λιγοστά χρήματα είχε βγάλει από το μόντελινγκ και έζησε για ένα μεγάλο διάστημα σε καταφύγιο αστέγων στη Νέα Υόρκη. Η μητέρα της, μάλιστα, της είχε αρνηθεί οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια.
Σύμφωνα με την ίδια, η συγκεκριμένη εμπειρία την έκανε πιο δυνατή. Κακία δεν κρατά στη μητέρα της. «Αυτό είναι ίσως ένα από τα καλύτερα πράγματα που έκανε η μητέρα μου για μένα, επειδή με δίδαξε ότι όταν παίρνω μία απόφαση πρέπει να βρίσκω μόνη μου τις λύσεις».
Sylvester Stallone


Ο Ράμπο της μεγάλης οθόνης έχει ζήσει αρκετά διαστήματα της ενήλικης ζωής του χωρίς να έχει ένα μέρος να το αποκαλεί σπίτι. Ένα από αυτά ήταν όταν τον έδιωξαν από το διαμέρισμα που νοίκιαζε στη Νέα Υόρκη λόγω απλήρωτων οφειλών, και για σχεδόν ένα μήνα κοιμόταν στα παγκάκια του σταθμού λεωφορείων στο Λιμεναρχείο. Εκεί, όπως ο ίδιος αποκάλυψε αργότερα ξεκίνησε να γράφει την ταινία που θα γινόταν η μελλοντική του επιτυχία, το Rocky.

Προκειμένου να μην κοιμάται άλλο στο κρύο, έπαιξε σε ταινία πορνό για την οποία πλήρωναν 100 δολάρια την ημέρα, ενώ πούλησε ακόμα και τον σκύλο του για 50 δολάρια. Λίγα χρόνια μετά, τον αγόρασε πίσω έναντι 3.000 δολαρίων από την οικογένεια που τον είχε υιοθετήσει.

Hilary Swank


Παρομοίως με την Halle Berry, η επίσης βραβευμένη με Όσκαρ (για την ταινία Million Dollar Baby) Hilary Swank είχε υπάρξει άστεγη πριν γίνει διάσημη.

Μετά τον χωρισμό των γονιών της, μετακόμισε με τη μητέρα της στο Λος Άντζελες και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα οι δυο τους έμεναν στον δρόμο και κοιμούνταν στο αυτοκίνητο. Αργότερα, όταν η Swank μπήκε δειλά-δειλά στην κινηματογραφική βιομηχανία μπόρεσαν να βγάλουν χρήματα και να μετακομίσουν μαζί σε διαμέρισμα.


Ed Sheeran


Προτού απογειωθεί η μουσική του καριέρα με την κυκλοφορία του ντεμπούτου σινγκλ του, A-Team το 2011, ο Ed Sheeran, όπως αναφέρει στην αυτοβιογραφία του, A Visual Journey, είχε αναγκαστεί αρχικά, να κοιμάται στο μετρό του Λονδίνου και έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και αργότερα σε σπίτια φίλων του.

Πρόσφατα, ωστόσο, ενθυμούμενος εκείνα τα δύσκολα χρόνια, είχε υπογραμμίσει ότι ποτέ δεν ένιωσε «άστεγος», αλλά ένας άνθρωπος που «δεν είχα κρεβάτι για να κοιμηθώ κάποιες νύχτες της ενήλικης ζωής μου». Ο τραγουδοποιός έχει σήμερα στην κατοχή του ακίνητα αξίας περίπου 80,7 εκατομμυρίων δολαρίων.


Jennifer Lopez


Από παιδί, η JLo ήθελε να γίνει χορεύτρια. Η μητέρα της όμως είχε αντίθετη γνώμη. Μετά από έναν άγριο καυγά τους, η 18χρονη Lopez έφυγε από το πατρικό της στο Μπρονξ για να κυνηγήσει το όνειρό της. «Η μητέρα μου και εγώ δε συμφωνούσαμε. Εκείνη ήθελε να σπουδάσω στο κολέγιο και εγώ να προσπαθήσω να τα βγάλω πέρα δουλεύοντας ως χορεύτρια. Ήμουν άστεγη. Δεν είχα πού να μείνω και κοιμόμουν στον καναπέ μίας σχολής χορού», είχε αποκαλύψει στο W Magazine.
Η τύχη της άλλαξε όταν έκλεισε συμβόλαιο ως χορεύτρια με την Janet Jackson και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

oneman.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες