Ηράκλειο: Ανήλικος στο Κέντρο Υγείας μετά από κατανάλωση αλκοόλ - Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του καφενείου - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Νοεμβρίου 12, 2021

Ηράκλειο: Ανήλικος στο Κέντρο Υγείας μετά από κατανάλωση αλκοόλ - Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του καφενείου

 EUROKINISSI-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ένας 15χρονος στην Κρήτη μεταφέρθηκε στο στο Κέντρο Υγείας μετά τη χρήση αλκοόλ. Λουκέτο και πρόστιμο στο καφενείο γιατί ο 15χρονος δεν είχε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό ράπιντ τεστ.
Στο Κέντρο Υγείας Μοιρών μεταφέρθηκε χθες το μεσημέρι ένας ανήλικος, που είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ σε καφενείο στην Κρήτη.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 15χρονος μετά τη χρήση αλκοόλ αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας από τον ιδιοκτήτη του καφενείου και την μητέρα του, η οποία ενημερώθηκε για την κατάστασή του.
Στον 15χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψε στο σπίτι του, ενώ ο ιδιοκτήτης του καφενείου συνελήφθη και θα δικαστεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου, με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.
Επιπλέον υπεβλήθη 15νθήμερο λουκέτο στο καφενείο και πρόστιμο 5 χιλιάδων ευρώ στον ιδιοκτήτη, καθώς ο 15χρονος δεν έφερε μαζί του πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό ράπιντ τεστ.news247.gr

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες