Νέα Πέραμος: Μαθήτρια Δημοτικού πιάστηκε στο σχολείο με μαχαίρι - Είχε βάλει στο "μάτι" σημαιοφόρο και παραστάτριες - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Νοεμβρίου 01, 2021

Νέα Πέραμος: Μαθήτρια Δημοτικού πιάστηκε στο σχολείο με μαχαίρι - Είχε βάλει στο "μάτι" σημαιοφόρο και παραστάτριες


Ένα απίστευτο και ταυτόχρονα ανησυχητικό περιστατικό σημειώθηκε την παραμονή της 28ης Οκτωβρίου σε Δημοτικό Σχολείο της Νέας Περάμου. Δάσκαλος ενημερώθηκε από μαθητή του πως μία 11χρονη συμμαθήτριά τους της έκτης τάξης είχε μαχαίρι στην τσάντα της.


Ο δάσκαλος ζήτησε από την μικρή μαθήτρια να ανοίξει την τσάντα της και όντως βρέθηκε ένα μαχαίρι που της το πήρε και ενημέρωσε αμέσως τον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος με την σειρά του κάλεσε του γονείς και ενημερώθηκε και το Τμήμα Ασφαλείας Μεγάρων.

Οι γονείς της μαθήτριας που ενημερώθηκαν, πως σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν, είχε βάλει στο «μάτι» την σημαιοφόρο και τις παραστάτριες, ισχυρίστηκαν από την πλευρά τους πως ήταν απλά ένα κακόγουστο αστείο μεταξύ των κοριτσιών και δεν θα πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη έκταση.


Οι αστυνομικοί που επιλήφθηκαν ενημέρωσαν τον αρμόδιο εισαγγελέα ο οποίος διέταξε να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος των γονέων της ανήλικης μαθήτριας για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και να οδηγηθούν ενώπιον του.











 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες