Τραγωδία στο Καματερό: Νεκρά δύο παιδιά ύστερα από φωτιά σε σπίτι πολύτεκνης οικογένειας - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Δεκεμβρίου 14, 2021

Τραγωδία στο Καματερό: Νεκρά δύο παιδιά ύστερα από φωτιά σε σπίτι πολύτεκνης οικογένειας

EUROKINISSI

Φωτιά ξέσπασε σε διώροφη οικία στο Καματερό. Οι πυροσβέστες εντόπισαν και ανέσυραν νεκρά δύο παιδιά ενώ ένα ακόμη παιδάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία με εγκαύματα στα χέρια.
Μία τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Καματερό ύστερα από φωτιά που ξέσπασε σε δώμα διώροφης οικίας επί της οδού Ιθάκης 13, στον Καματερό.
Δύο αγοράκια 12 και 13 ετών εντοπίστηκαν απανθρακωμένα ύστερα από φωτιά που ξέσπασε στο μικρό διώροφο σπίτι υπερπολύτεκνης οικογένειας Ρομά με πάνω από 10 παιδιά.
Όταν έφτασε η Πυροσβεστική, οι γονείς και τα υπόλοιπα παιδιά είχαν προλάβει να βγουν έξω, ένα δίχρονο αγοράκι που οι πυροσβέστες το βρήκαν έξω, είχε υποστεί εγκαύματα στα χέρια, το παρέλαβε ασθενοφόρο και το μετέφερε στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.
Στη συνέχεια, οι πυροσβέστες εισήλθαν εντός της φλεγόμενης οικίας και δυστυχώς εντόπισαν στο δώμα τα απανθρακωμένα σώματα των δύο μικρών αδερφών.
Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 15 άντρες της Πυροσβεστικής με 4 οχήματα, ενώ την έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η φωτιά και προκλήθηκε αυτή τη τραγωδία θα τις διερευνήσει το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες