Formula 1 - Άμπου Ντάμπι: Ο Μαξ Φερστάπεν είναι ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής σε συγκλονιστικό φινάλε στον τελευταίο γύρο - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Δεκεμβρίου 12, 2021

Formula 1 - Άμπου Ντάμπι: Ο Μαξ Φερστάπεν είναι ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής σε συγκλονιστικό φινάλε στον τελευταίο γύρο

Ο Λίουις Χάμιλτον κατάφερε να περάσει μπροστά από τον Φερστάπεν στην εκκίνηση του αγώνα, καθώς ο Ολλανδός είχε την pole position. Στη συνέχεια μάλιστα υπήρξε μάχη και παραλίγο επαφή ανάμεσα στους δύο. Ο Βρετανός κρατήθηκε μπροστά και άνοιξε τη διαφορά του.
Μετά pit stops των δύο ο Χάμιλτον μπλέχτηκε με τον Πέρεζ, δίνοντας την δυνατότητα στον Φερστάπεν να πλησιάσει. Ένα Virtual Safety Car έβαλε τον Ολλανδό ξανά στα pits, αλλάζοντας την στρατηγική του προσπαθώντας να χτυπήσει μέχρι το φινάλε τον Χάμιλτον με τα φρέσκα ελαστικά.


Λίγο πριν από το φινάλε, ο Λατίφι βρέθηκε στις μπαριέρες και το αυτοκίνητο ασφαλείας μπήκε στον αγώνα. Ο Φερστάπεν έβαλε μαλακά ελαστικά, ώστε να προσπαθήσει να περάσει τον Χάμιλτον. Το Safety Car βγήκε και ο Φερστάπεν έκανε την επίθεσή του, πέρασε τον Χάμιλτον και στέφθηκε πρωταθλητής.

Η ειδική εκπομπή του SPORT24, με τον Χάρη Σταύρου, τον Γιάννη Λημναίο και τον Μιχάλη Γεωργιάδη για την απόλυτη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στη Formula 1 ανάμεσα στον Λιούις Χάμιλτον και Μαξ Φερστάπεν.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες