Πατήσια: Ακόμα και μέσα στην εκκλησία βίαζε την ανήλικη ο παιδόφιλος παπάς - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Ιανουαρίου 21, 2022

Πατήσια: Ακόμα και μέσα στην εκκλησία βίαζε την ανήλικη ο παιδόφιλος παπάς


Φρίκη προκαλεί η υπόθεση βιασμού ανήλικης από ιερέα στα Κάτω Πατήσια. Ο παπάς εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι το κοριτσάκι πήγαινε στο κατηχητικό, έγινε εξομολογητής και πνευματικός της και σταδιακά πέρασε στην ερωτική προσέγγιση και στους βιασμούς.
Δεν είχε το Θεό του ο παιδόφιλος παπάς που ιερουργούσε τα τελευταία έξι χρόνια στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Κάτω Πατήσια.
Ο ίδιος παντρεμένος και πατέρας τριών ανηλίκων παιδιών… εκμεταλλεύτηκε την θέση του και την πίστη αθώων παιδιών για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του ορέξεις και πράξεις.
Το 16χρονο σήμερα κορίτσι βρήκε την δύναμη αρχικά να μοιραστεί όσα είχε βιώσει στην συγκεκριμένη εκκλησία από τον συγκεκριμένο ιερωμένο, στις φίλες της και στη συνέχεια εκείνες την προέτρεψαν να μιλήσει στην μητέρα της, όπως και έγινε και ακολούθησε η καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, παρουσία παιδοψυχολόγου της Αστυνομίας, που συνεχίζει και παρακολουθεί το κορίτσι.

Όλα όσα κατήγγειλε συνέβησαν το χρονικό διάστημα μεταξύ 2019-2020. Το κορίτσι πήγαινε στο κατηχητικό της συγκεκριμένης εκκλησίας, όπου κήρυττε ο συγκεκριμένος ιερωμένος, στη συνέχεια έγινε εξομολογητής και πνευματικός της και εξ αυτής της θέσεως την έπεισε σταδιακά πως μπορούσε να του δείχνει εμπιστοσύνη και να τον βλέπει σαν …«πατέρα» ακόμη και σαν «φίλο». Στη συνέχεια πέρασε στο ερωτικό, ζητώντας μάλιστα από το κορίτσι να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες της και εκείνος με την σειρά τους της έστελνε δικές του γυμνές φωτογραφίες, με τα γεννητικά του όργανα κλπ.

Μία ημέρα μετά το κατηχητικό την κράτησε στο τέλος μόνη της και στο δωμάτιο που γινόταν το κατηχητικό εντός της εκκλησίας τότε, την βίασε. Πράξεις που επαναλήφθηκαν αρκετές φορές για ένα 5μηνο τουλάχιστον, σχεδόν κάθε φορά με το κατηχητικό και την εξομολόγηση, μέχρι που το κορίτσι αντιλήφθηκε τι συνέβαινε και έπαψε να πηγαίνει στην συγκεκριμένη εκκλησία. Σημειώνεται ότι βρέθηκε το πορνογραφικό υλικό στα μηνύματα αυτά από την Αστυνομία και έχουν αποσταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια και όσα άλλα ψηφιακά πειστήρια βρέθηκαν στην κατοχή του και στο σπίτι του.

Σε βάρος του ιερωμένου εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη, ενώ η έρευνα σε βάρος του συνεχίζεται καθώς υπάρχει τουλάχιστον ακόμη μία περίπτωση που εξετάζουν οι Αρχές και δεν έχει γίνει ακόμη επίσημη καταγγελία για αυτή την περίπτωση, ενώ δεν αποκλείεται να έχουν υπάρξει και άλλα παιδιά θύματά του αφού η μεθοδολογία του ήταν μέσω της προσέγγισης από την θέση που βρισκόταν και εκμεταλλευόταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες