Sinead O'Connor: Στο νοσοκομείο μετά τον θάνατο του γιου της - "Αποφάσισα να τον ακολουθήσω" - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Ιανουαρίου 17, 2022

Sinead O'Connor: Στο νοσοκομείο μετά τον θάνατο του γιου της - "Αποφάσισα να τον ακολουθήσω"


Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του γιου της, που ο ίδιος έβαλε τέλος στη ζωή του, η Sinead O'Connor εισήχθη στο νοσοκομείο. Τα ανησυχητικά μηνύματα προς τους θαυμαστές της.
Μια εβδομάδα αφότου βρέθηκε νεκρός ο γιος της, η Sinead O'Connor εισήχθη στο νοσοκομείο καθώς, όπως η ίδια ανέφερε, χρειάστηκε να λάβει βοήθεια αφού μοιράστηκε μια σειρά από αναρτήσεις στο Twitter, ότι σχεδίαζε να αυτοκτονήσει.

"Αποφάσισα να ακολουθήσω τον γιο μου. Δεν έχει νόημα να ζω χωρίς αυτόν. Ό,τι αγγίζω, το καταστρέφω. Έμεινα μόνο για αυτόν. Και τώρα έφυγε", έγραψε σε έναν μη επαληθευμένο λογαριασμό στο Twitter που συνδέεται με τον επίσημο λογαριασμό της.
Όπως γράφει το CNN, η τραγουδίστρια, που στο παρελθόν έχει μιλήσει ανοιχτά για τις ψυχικές διαταραχές της και τις αυτοκτονικές τάσεις που τη βασάνιζαν, σε ανάρτηση έγραψε ότι ένιωθε "χαμένη" και κατηγόρησε τον εαυτό της για τον θάνατο του έφηβου γιου της.

Ωστόσο, μετά τις άκρως ανησυχητικές αναρτήσεις της, απολογήθηκε για αυτές και καθησύχασε τους θαυμαστές της, κάνοντας γνωστό ότι θα ζητήσει ιατρική βοήθεια.

"Συγγνώμη. Δεν έπρεπε να το πω αυτό. Είμαι με τους αστυνομικούς τώρα καθ' οδόν για το νοσοκομείο. Λυπάμαι που αναστάτωσα τους πάντες", δημοσίευσε, προσθέτοντας: "Είμαι χαμένη χωρίς το παιδί μου και μισώ τον εαυτό μου. Το νοσοκομείο θα βοηθήσει για λίγο. Αλλά θα βρω τον Shane. Αυτό είναι απλώς μια καθυστέρηση".
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες