Σχέση παντρεμένος: Γιατί να μην ξεκινήσεις μια σχέση με έναν παντρεμένο - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 07, 2022

Σχέση παντρεμένος: Γιατί να μην ξεκινήσεις μια σχέση με έναν παντρεμένο


Δεν υπάρχει κανένας θετικός λόγος για να βγείτε με έναν παντρεμένο άντρα. Ακόμη και αν καταφέρετε να σκεφτείτε κάποιους καλούς λόγους, αυτοί δεν θα αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου και αποδειχθούν μια πάρα πολύ κακή ιδέα στο μέλλον. Αν έχετε ήδη ερωτευτεί κάποιον που βρίσκεται σε έναν γάμο και ο έρωτας σας έχε τυφλώσει, τότε καθαρίστε το μυαλό σας και απομακρυνθείτε από αυτόν για να καταφέρετε να τον ξεπεράσετε.




Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να μη κάνετε σχέση με κάποιον που είναι σε έναν γάμο, με πρώτο λόγο το γεγονός ότι δεν θα είναι ποτέ σε θέση να δεσμευτεί για ένα μέλλον μαζί σας. Ένας άντρας ή μια γυναίκα που είναι σε έναν πολύ δυστυχισμένο ή ανικανοποίητο γάμο μπορεί να αισθάνεται παρασυρμένος από το πόσο υπέροχα τον κάνει ένας τρίτος άνθρωπος να νιώθει. Μην συγχέετε την αγάπη του με τον τρόπο που τον κάνετε να νιώθει, με το να σας αγαπά και να σας δεσμεύει. Ένας δεύτερος λόγος που δεν πρέπει να προβείτε σε τέτοια σχέση είναι ότι να κρύβεις διαρκώς πράγματα από άλλους μπορεί να είναι εξαντλητικό. Το να πρέπει να κρατήσετε τη σχέση σας μυστική μπορεί να επιτεθεί στην αυτοεκτίμησή σας και να σας κάνει να χάσετε μια από τις υπέροχες πτυχές μιας σχέσης.


Το να περπατάτε μαζί ελεύθερα και λαμπερά στον κόσμο μπορεί να σας γεμίσει με τη λάμψη του να βρίσκεστε με κάποιον που είναι περήφανος που είναι μαζί σας, αυτό είναι κάτι που δεν θα το έχετε ποτέ με κάποιον που είναι παντρεμένος. Είστε σίγουροι ότι μπορείτε να αγαπήσετε κάποιον που για παράδειγμα είναι τόσο ασεβής προς τη γυναίκα του; Η ύπαρξη της σχέσης σας με έναν παντρεμένο άντρα σας λέει πόσο λίγο σέβεται τη γυναίκα του λέγοντάς της ψέματα αντί να είναι θαρραλέος και να της πει την αλήθεια. Τον σύντροφό μας πρέπει να τον θαυμάζουμε και αυτό το χαρακτηριστικό είναι κάτι που δεν είναι αξιοσέβαστο σε έναν παντρεμένο.



Αποκλείεται λοιπόν να είστε ερωτευμένη με κάποιον που παραβιάζει τους όρκους του και προδίδει την εμπιστοσύνη της συζύγου του και πόσο μάλλον των παιδιών του, αν έχει. Θα δείτε ότι όσο ο καιρός περνάει τόσο θα σας φεύγει ο ενθουσιασμός. Αγαπήστε τον εαυτό σας, σεβαστείτε τον και θα δείτε ότι όλα μπορούν να κυλήσουν όμορφα και χωρίς έναν παντρεμένο στο πλάι σας.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες