Αυτά είναι τα κινητά που χρησιμοποιούν οι δισεκατομμυριούχοι - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Φεβρουαρίου 27, 2022

Αυτά είναι τα κινητά που χρησιμοποιούν οι δισεκατομμυριούχοι


Από τις ιδιόρρυθμες συνήθειές τους, μέχρι και τα -συνήθως σε καρτουνίστικο βαθμό κάζουαλ- ρούχα τους και φυσικά τα κινητά τους τηλέφωνα, οι δισεκατομμυριούχοι πλέον απασχολούν την κοινή γνώμη περισσότερο από ποτέ, με τον κόσμο συχνά να ενδιαφέρεται περισσότερο για την προσωπική τους ζωή, παρά για τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.

Ιδίως εκείνοι που κατόρθωσαν να «χτίσουν» σημαντικές αυτοκρατορίες χάρη στις τεχνολογικές τους καινοτομίες αποτελούν αντικείμενα θαυμασμού και μίμησης, κυρίως στις νεότερες ηλικιακές ομάδες.

Άλλωστε, ο Tony Robbins δεν ήταν εκείνος που είπε ότι: «Εάν θες να κατακτήσεις την επιτυχία, βρες κάποιον που έχει τα αποτελέσματα που θέλεις, αντίγραψε αυτό που κάνει και θα πετύχεις κι εσύ τα ίδια αποτελέσματα»;

Και εφόσον, λοιπόν, οι έρευνες μαρτυρούν πως ο μέσος άνθρωπος περνά περίπου 5 ώρες την ημέρα στο κινητό του, ίσως μια καλή αρχή θα ήταν να αντιγράψουμε τους μεγιστάνες της Sillicon Valley, χρησιμοποιώντας το ίδιο smartphone με εκείνους.

Δείτε ποια κινητά τηλέφωνα προτιμούν οι δισεκατομμυριούχοι, σύμφωνα με το Cashify:

Έλον Μασκ
Ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη και ιδρυτής της Tesla είναι γνωστός χρήστης iPhone, όπως αναφέρεται και στη βιογραφία του. Εξάλλου, και ο ίδιος έχει αναφέρει το iPhone ή το iPad του σε διάφορες συζητήσεις.

Μπιλ Γκέιτς
Κανείς δεν θα φανταζόταν ότι ο ιδρυτής της Microsoft θα χρησιμοποιούσε κινητό μάρκας Apple. Κι όμως…

Ο γνωστός δισεκατομμυριούχος είχε αναφέρει στο παρελθόν, αφού εθεάθη με ένα iPhone (πιθανότατα για να δικαιολογηθεί, θα προσθέσω εγώ): «Αν και πιστεύω ότι τα τηλέφωνα της Windows είναι καλύτερα, μολονότι δεν έχει κυκλοφορήσει κάποια αναβάθμιση από το 2012, ήθελα να δω ακριβώς πόσο καλύτερα είναι συγκριτικά με το iPhone 5».

Τζεφ Μπέζος
Ο ιδρυτής της Amazon προτιμούσε τα κινητά μάρκας Blackberry μέχρι το 2012. Στη συνέχεια, μεταπήδησε σε smartphone της εταιρείας Samsung, πριν καταλήξει στο «Fire Phone» της εταιρείας του για ευνόητους λόγους.

Μαρκ Ζούκερμπεργκ
Ο ιδιοκτήτης της Meta έχει πολύ καλή σχέση με τα στελέχη της Apple και φέρεται ότι λαμβάνει δωρεάν iPhones από την εταιρεία, κάθε φορά που κυκλοφορεί νέο μοντέλο.

Τιμ Κουκ
Το γεγονός ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple χρησιμοποιεί αποκλειστικά iPhones δεν προκαλεί έκπληξη σε κανέναν.

Τζίμι Γουέιλς
Ο ιδρυτής της Wikipedia έχει απαντήσει ο ίδιος σε σχετική ερώτηση, που έγινε μέσα από την πλατφόρμα «Quora»: Χρησιμοποιεί το Samsung Galaxy. Αν και έχει περάσει κάποιος καιρός από τότε, το πιο πιθανό είναι να χρησιμοποιεί ακόμα κάποιο κινητό Android.

Ίβαν Σπίγκελ
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Snapchat είχε στο παρελθόν αναφέρει πως «δεν βάζει θήκη στο iPhone του», επομένως είναι και αυτός οπαδός της Apple.

Τράβις Κάλανικ
Ο συνιδρυτής της Uber χρησιμοποιεί κινητό μάρκας Apple, όπως φανερώνει η Forbes, η οποία συχνά τον στηλιτεύει για τη συνήθειά του να κοιτάζει το τηλέφωνό του κατά τη διάρκεια των συνεδρίων.

Σουντάρ Πικάι
Ο CEO της Google προφανώς και χρησιμοποιεί τηλέφωνο της εταιρείας που διοικεί. Πιο συγκεκριμένα, τελευταία φορά (2021) εθεάθη να χρησιμοποιεί το high-tech (και πανάκριβο) Pixel 4XL.










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες