Ανήλικοι έστησαν ενέδρα και ξυλοκόπησαν 16χρονο για ένα SMS - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Μαρτίου 22, 2022

Ανήλικοι έστησαν ενέδρα και ξυλοκόπησαν 16χρονο για ένα SMS


Μελίσσια: Η επίθεση σε βάρος του 16χρονου έργινε το βράδυ του Σαββάτου
Θύμα ξυλοδαρμού από έξι ανήλικους που του έστησαν ενέδρα για ένα κοροϊδευτικό SMS έπεσε ένας 16χρονος στα Μελίσσια σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η ΕΡΤ.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο τις 22:30 το βράδυ του Σαββάτου έξω από γνωστό μεζεδοπωλείο στα Μελίσσια με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αφορμή αποτέλεσαν τα γραπτά μηνύματα που αντάλλασσε ο 16χρονος με έναν συνομήλικό του.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες ένα από τα SMS θεωρήθηκε κοροϊδευτικό με αποτέλεσμα ο συνομήλικος του 16χρονου να συνεννοείται με άλλα πέντε άτομα προκειμένου να στήσουν ενέδρα στο θύμα και έναν φίλο του.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ οι έξι ανήλικοι προκάλεσαν κατάγματα στη μύτη και μώλωπες στο πρόσωπο και σε διάφορα μέρη του σώματος του 16χρονου που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μύτη, ενώ παρέμεινε και κάποιες ημέρες για νοσηλεία.
ι αστυνομικοί έχουν ασκήσει ποινική δίωξη σε βάρος των ανηλίκων δραστών, αλλά και των γονέων τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου ωστόσο, η ομάδα των έξι δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες