Οι Άγγλοι έφτιαξαν πρωινό με 17000 θερμίδες και ισχυρίζονται ότι είναι το μεγαλύτερο του κόσμου - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Μαρτίου 10, 2022

Οι Άγγλοι έφτιαξαν πρωινό με 17000 θερμίδες και ισχυρίζονται ότι είναι το μεγαλύτερο του κόσμου


Το Shepherds Place Farm είναι κλασικό καφέ στο Doncaster από αυτά που σερβίρουν αυτά τα κτηνώδη αγγλικά πρωινά που τηγανίζουν τα πάντα, από λουκάνικα και αυγά μέχρι παγκολίνους και σόλες από παπούτσια. Το συγκεκριμένο καφέ έχει φέρει τη μόδα των food challenge που ευδοκιμεί στην Αμερική που σε υποχρεώνουν να φας μια μπριζόλα από δεινόσαυρο σε 20 λεπτά για να σε κεράσουν, αλλά στην προκειμένη περίπτωση το κάνουν με μία μερίδα πρωινού που υπό κανονικές συνθήκες αρκεί για να θεραπεύσει το hangover τουλάχιστον δέκα πρωτοετών φοιτητών.

Στο πρόσφατο παρελθόν έχει προσφέρει τα μενού Terminator, Terminator 2 και Terminator 3 αυξάνοντας συνεχώς το μέγεθος της πιατέλας κάνοντας ακόμα μεγαλύτερη την πρόκληση των γενναίων που θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους. Πιστοί στο κινηματογραφικό franchise, το νέο, ακόμα μεγαλύτερο, πρωινό λέγεται Terminator Armageddon. Και στην περίπτωση που κάποιος καταφέρει να το φάει μόνος του, είναι πολύ πιθανό να τον εξολοθρεύσει κιόλας.

Η πιατέλα περιέχει 150 κομμάτια φαγητού, τα περισσότερα από αυτά σε ομάδες των 15. Δηλαδή περιέχει 15 τηγανητά αυγά, 15 μεγάλα λουκάνικα (δηλαδή 30 κανονικά σε ποσότητα), 15 hash browns, 15 τοστάκια, 15 φέτες μπέικον, 15 ντοματάκια, 15 φέτες black pudding, 15 μερίδες μανιτάρια και 15 μερίδες baked beans. 


Ολόκληρο αυτό το βουνό τηγανητής ευδαιμονίας στοιχίζει 50 βρετανικές λίρες, όμως αν το φάει κάποιος εντός της δοσμενης διορίας, πληρώνει μόνο τη σόδα που θα πιει στο τέλος.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του καφέ, αυτό πολύ full english breakfast ζυγίζει 7-9 κιλά και ήδη έχουν δεχτεί τηλεφωνήματα από έμπειρους Αμερικανούς που συμμετέχουν σε αγώνες φαγητού και θέλουν να αντιμετωπίσουν και αυτή την πρόκληση. Εμείς με τη σειρά μας να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στον ευγενή τους αγώνα.   








 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες