Πώς και πού κόλλησε κοροναϊό ο Πρωθυπουργός; - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Μαρτίου 15, 2022

Πώς και πού κόλλησε κοροναϊό ο Πρωθυπουργός;


Προτού πάει στην Κωνσταντινούπολη ο Πρωθυπουργός έκανε το τεστ. Ήταν αρνητικό. Όταν όμως επέτρεψε, την επόμενη ημέρα το πρωί, είχε κάποια ελαφρά συμπτώματα, όπως για παράδειγμα μπούκωμα. Έκανε τεστ, βγήκε θετικό, αλλά ήθελε να κάνει και μοριακό. Δεν αισθανόταν, βλέπετε ασθενής με Covid. Ήθελε να βεβαιωθεί. Περιμένοντας τα αποτελέσματα από το μοριακό τεστ, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Ζελένσκι και μίλησαν για την πολιορκία της Μαριούπολης με τους χιλιάδες ομογενείς εκεί, αλλά και με τον μοναδικό δυτικό διπλωμάτη, τον Μανώλη Ανδρουλάκη, που έμεινε στην πολύπαθη πόλη, χωρίς νερό, τροφή (μόνον για τρεις ημέρες), χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Το μοριακό δεν άργησε να έρθει και ήταν και αυτό θετικό. Εικάζεται ότι ο Πρωθυπουργός κόλλησε τον ιό στις Βερσαλλίες. Τόσος κόσμος ήταν εκεί, τόσους πολλούς συνάντησε, τόσες χειραψίες έκανε. Αυτό το υπολόγισε με τις μέρες που έκανε να εκδηλωθεί ο ιός. Με το που επιβεβαιώθηκε πως ήταν θετικός στον κορωνοϊό, έγιναν οι παρακάτω κινήσεις: Πρώτα απ΄όλα ειδοποιήθηκαν όλοι όσοι είχαν έρθει επαφή μαζί του στην Κωνσταντινούπολη, ο Οικουμενικός Πατριάρχης, οι Μητροπολίτες στο Φανάρι. Ο Πατριάρχης είχε προσφάτως περάσει τον κορωνοϊό, όπως και ο Ερντογάν. Δεύτερον όσοι ταξίδευσαν μαζί του στην Πόλη, ειδοποιήθηκαν σχετικά, όπως οι δύο κυρίες του διπλωματικού του γραφείου (Ελένη Σουρανή και Άννα- Μαρία Μπούρα), ο κ. Νικολαΐδης του υπουργείου Εξωτερικών που λόγω της γνώσης του στα τουρκικά αξιοποιήθηκε και ως διερμηνέας, τα μέλη της ασφάλειας του Πρωθυπουργού, αλλά και άλλοι. Για να ξέρετε ο κ. Νικολαΐδης έκανε το τεστ, την Δευτέρα το πρωί, προτού αναχωρήσει για νέα αποστολή για την Ουάσιγκτον και ήταν αρνητικός.

Τώρα, πιθανόν να πείτε, τι γίνεται στην χώρα μας όταν ο Πρωθυπουργός είναι επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid; Άρχισε να ενημερώνει τηλεφωνικά όλους τους πολιτικούς αρχηγούς για τη συνάντησή του με τον κ. Ερντογάν. Θα παραμείνει στο σπίτι του για το διάστημα που προβλέπεται από τις καραντίνες και θα εργάζεται από εκεί. Αλλά, χάνει το ταξίδι στην Πέμπτη στη Ρώμη, όπου θα πραγματοποιηθεί η Σύνοδος των ευρωπαϊκών χωρών του Νότου (Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα και Πορτογαλία). Κι όμως είναι σημαντική αυτή η σύνοδος αφού θα εξετασθεί η κοινή στάση των χωρών αυτών για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες