Λαμία: Αυτοκίνητο με δύο αδελφές έπεσε σε γκρεμό 40 μέτρων - Νεκρή η μία - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Απριλίου 03, 2022

Λαμία: Αυτοκίνητο με δύο αδελφές έπεσε σε γκρεμό 40 μέτρων - Νεκρή η μία

 


Τροχαίο είχαν δύο ηλικιωμένες αδελφές στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού, όταν έπεσαν σε γκρεμό, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η μία. Μεγάλη και πολύ δύσκολη επιχείρηση για την ανάσυρσή τους.
Δύο ηλικιωμένες αδελφές 84 και 91 ετών, τα ίχνη των οποίων εξαφανίστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (2/4), αναζητούσαν αστυνομία και πυροσβεστική στην περιοχή της Λαμίας, όπου είχε δοθεί το στίγμα των κινητών τους τηλεφώνων και συγκεκριμένα κοντά στην Αγριλιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport.gr, τελικά τα μεσάνυχτα, άνδρες της Τροχαίας Λαμίας παρατήρησαν ροδιές στο οδόστρωμα στο 11ο χλμ της ε.ο. Λαμίας - Δομοκού πριν τα δίδυμα πρατήρια και εντόπισαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο ηλικιωμένες, σε γκρεμό 40 μέτρων.




Από την 7η ΕΜΑΚ στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για την ανάσυρσή τους, με επικεφαλής το Διοικητή της Χρήστο Πλουμάκη.
Οι πυροσβέστες κατάφεραν να ανασύρουν την 84χρονη οδηγό τραυματισμένη, ενώ δυστυχώς η αδερφή της ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της.
Στο σημείο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή και ο Συντονιστής Πυροσβεστικής Στερεάς Ελλάδας - Θεσσαλίας Υποστράτηγος ΠΣ Δημήτρης Καρασαββίδης, καθώς και ο Περιφερειακός Διοικητής Στερεάς Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Θεοφιλόπουλος.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες