Της έπεσε το κινητό σε «τούρκικη» τουαλέτα – Στην προσπάθειά της να το βγάλει έπεσε με το κεφάλι - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Απριλίου 25, 2022

Της έπεσε το κινητό σε «τούρκικη» τουαλέτα – Στην προσπάθειά της να το βγάλει έπεσε με το κεφάλι


Τη συνδρομή δύο πυροσβεστικών μονάδων χρειάστηκε μία γυναίκα η οποία έπεσε με το κεφάλι μέσα σε μια «τούρκικη» τουαλέτα στην προσπάθεια να πιάσει το κινητό της.
Το απίθανο περιστατικό συνέβη σε πάρκο στην Olympic Peninsula, στην Ουάσινγκον. Η γυναίκα, γύρω στα 40, χρησιμοποιούσε τη δημόσια εξωτερική τουαλέτα του πάρκου στο Mount Walker, έναν δημοφιλή προορισμό για πεζοπόρους, στις 19 Απριλίου.

Οι συγκεκριμένες τουαλέτες του πάρκου, «τούρκικες» όπως τις αποκαλούμε στην Ελλάδα, πέρα από ελλείψεις σε θέματα υγιεινής, έχουν κι ένα ακόμη χαρακτηριστικό: ό,τι πέφτει, καλό είναι να μην προσπαθήσεις να το βγάλεις.

Κάτι που μάλλον δεν είχε υπόψη της η γυναίκα η οποία, αφού έριξε κατά λάθος το τηλέφωνό της στην τουαλέτα, σύμφωνα με το πυροσβεστικό τμήμα του Μπρίνον, αποσυναρμολόγησε το κάθισμα και το περίβλημα της τουαλέτας σε μια προσπάθεια να το φτάσει.

Επιστράτευσε μάλιστα και ένα λουρί σκύλου για να προσπαθήσει να το «ψαρέψει», προτού στη συνέχεια το χρησιμοποιήσει για να κρατηθεί η ίδια στην προσπάθειά της πιάσει το τηλέφωνο.

Όλα μάταια. Όχι μόνο η προσπάθειά της απέτυχε αλλά και η ίδια γλίστρησε μέσα στην τουαλέτα. Ευτυχώς για εκείνη, μετά από 20 λεπτά μέσα στην τουαλέτα, κατάφερε να βρει το κινητό της και να το χρησιμοποιήσει για να καλέσει την αστυνομία.

Δύο πυροσβεστικά συνεργεία έφτασαν στο σημείο και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τη γυναίκα, η οποία ανασύρθηκε χωρίς να έχει τραυματιστεί.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, της προσφέρθηκαν ρούχα για να αλλάξει, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε οποιαδήποτε περαιτέρω συνδρομή και συνέχισε τον δρόμο της.

«Η γυναίκα ήταν εξαιρετικά τυχερή που δεν κατελήφθη από τοξικά αέρια ή δεν τραυματίστηκε», κατέληγε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Fire crews rescue Washington woman after she falls headfirst into toilet, by Zoe Sottile, CNN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες